доброго дня! Підкажіть будь-ласка, як правильно вибрати макуху ту,що на базарі продають в кругах?
Один хороший дядько трішки навчив мене вибирати макуху. Повір на ринку хорошої макухи дуже мало а деколи ї взагалі немає. Тепер конкретніше: - макуха має добре пахнути соняшником ( візьми свіжий соняшник, посмаж на сковорідці і перемели в кавомолці - запах буде дуже приємний і смачний). Якщо макуха не пахне або має гіркуватий запах то короп ( переважно він її любить) на це не піде. - макуха має мати світлий колір ( переважно чорний(скарлупа) і сірий ( насіння). Макуха коричневого або темно коричневого кольору переважно або вже гірка або пересмажена. - Пресована макуха не має розсипатися в руках і після тертя по поверхні круга - зберігати цілісність - Зберігай її окремо від інших пахучих речовин ( їжі, ароматизаторів тощо). Хай щастить
Купив в Мисливці, біля Магніту. на вигляд нічого, на смак не гіркий, пахне так, що би сам їв. Взяв п'ять кругів, чотири нормальні, але один трошки по краях кришится. Раніше купляв на базарі, але той щось не тішив ні мене ні коропа. Всім дякую за допомогу!!!
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 18 гостей
Доступно
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете додавати файли у цьому форумі