Тернопільський клуб рибалок http://fishing-club.te.ua/ |
|
Сушена риба"ТАРАНЬКА" http://fishing-club.te.ua/viewtopic.php?f=56&t=1148 |
Сторінка 1 з 1 |
Автор: | igoryha2010 [ 22 червня 2011, 09:59 ] |
Тема повідомлення: | Сушена риба"ТАРАНЬКА" |
Росказуєм хто як соле і суше??? |
Автор: | Сергій2 [ 23 червня 2011, 11:28 ] |
Тема повідомлення: | Re: Сушена риба"ТАРАНЬКА" |
я засипаю рибу в сіль, дві сутки в холодилинику, потом легенько змиваю даю дохера перцю і ше на сутку, потом сушити. |
Автор: | Yarkop [ 12 липня 2011, 09:41 ] |
Тема повідомлення: | Re: Сушена риба"ТАРАНЬКА" |
Чищу, ретельно мию рибу, потім засолюю( багато в середину і ззовні). Три дні солиться і на сушку - ще ні разу не підводила, до пивка в самий раз |
Автор: | Yarkop [ 15 липня 2011, 10:43 ] |
Тема повідомлення: | Re: Сушена риба"ТАРАНЬКА" |
Якраз позавчора повісив сушитись 34шт. тараньки. Якщо буде така жара, то в неділю вже можна смакувати |
Автор: | Evgenovych [ 15 липня 2011, 19:35 ] |
Тема повідомлення: | Re: Сушена риба"ТАРАНЬКА" |
Я рибу вже давно не солив, щось лєнь, чесне слово, бавитись та й часу не так багато. Знаю дехто солить не випотрошуючи кишки, кажуть так не пересихає. Я думаю слід розділити соління чи тобись сам процес по відношенню до різних риб з різною степенню жирності. Чи враховує хтось ці особливості? |
Автор: | igoryha2010 [ 15 липня 2011, 19:49 ] |
Тема повідомлення: | Re: Сушена риба"ТАРАНЬКА" |
Я як рибачив на дніпрі то місцеві рибаки давали сушеного ляща,то він небув випатрошений я таке перший раз побачив то даже їсти щось перехотілось,але попробував то воно дійсно непересушене аж сочне |
Автор: | roma123 [ 15 липня 2011, 21:02 ] |
Тема повідомлення: | Re: Сушена риба"ТАРАНЬКА" |
В кишках багато жиру, тому і не пересохає =) |
Автор: | Propank [ 04 листопада 2011, 23:37 ] |
Тема повідомлення: | Re: Сушена риба"ТАРАНЬКА" |
ну наскільки я знаю білу рибу переважно вялять майже сушена але як ви кажете сочна і вішаєця вона вниз головою )))наскільки памятаю на 1кг риби 200-300грам солі і в холодильник під гнітом на 2-3 велику на 4 дні і постійно зливати воду підсушити вниз головою і вуаля рибка вялена і доречі чистити її не потрібно ) з карася класна брат робив а з ляща напевне всі їли смакота ))) |
Автор: | Григорий Ершов [ 07 серпня 2019, 09:09 ] |
Тема повідомлення: | Re: Сушена риба"ТАРАНЬКА" |
Чистим брюхо рыбы и засаливаем ее . Ставим в холодильник на период от 2-х дней до недели. Промываем по нужде. На проволоку или веревку цепляем и очень хорошо закрываем марлией чтобы не было ни единой дырочки и чтобы она не прислонялась к рыбе. Вешаем так чтобы не попадал прямые солнечные лучи в зависимости от времени года время сушки разное, иногда меньше недели, но обычно больше. |
Сторінка 1 з 1 | Часовий пояс UTC + 2 годин |
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group http://www.phpbb.com/ |