Запам'ятати мене з цього комп'ютера
Рыболовный интернет-магазин Фиш-мир
Відповісти Сторінка 1 з 1 [ 4 повідомлень ]
Юшка. Ділимся рецептами приготування.

Активний дописувач
З нами з:
03 грудня 2008, 11:46
Повідомлень: 25

Дякував (ла): 5
Подякувати: 2
Повідомлення
Додано: 06 січня 2009, 15:20
Подвійна. На основі окуння, дужу актуально коли багато мілкого.
Рибу приводимо доробочого стану(без кишок та зябр, луску лишаємо).
Сортуємо мілку окремо, велику окремо(велику будем подавати на стіл). Дальше рубаємо мілку на дрібненькі кусочки, замотуємо то всьо в марлю, і виварюємо в казанку близько години(30хв мін.), видушуємо, та викидаємо.
В тому наварі варимо юшку як завжди, в кінці 50гр водяри(100гр забагато перевірено).
Витягуємо 30хв настоюєм, і ставим на стіл, риба окремо, картопля окремо, морква окремо, до картоплі додаємо трішечки оливкової олії, і посипаємо мівіною.
Гарантую поки буде юшки про інші страви забудуть всі.
Смачного.
За це повідомлення автора Borov подякували:
YURA7 (18 листопада 2012, 21:51)


Новенький
З нами з:
09 березня 2009, 14:57
Повідомлень: 6

Дякував (ла): 0
Подякувати: 0
Повідомлення
Додано: 09 березня 2009, 15:07
Настоящая рыбацкая уха на костре


Уху лучше всего готовить на родниковой воде, потому что от качества воды во многом будут зависеть и вкусовые свойства ухи. Такую уху варят в три приема. Вначале отваривают мелкую рыбешку: ершей, бирючков и окуньков. Их не нужно очищать, а только выпотрошить и тщательно промыть, чтобы бульон не был мутным и горьким. Эта рыба используется для навара. После того как мелкая рыба достаточно поварилась, уху, когда она отстоится некоторое время, сливают и мелкую рыбу либо выбрасывают, либо съедают.

В процеженный бульон кладут рыбу покрупнее: судака, голавля, язя и все, что поймаете, кроме сома. Сом пригоден только для жарки. Крупная рыба должна быть очищенной и выпотрошенной. Можно добавлять для навара жировые прослойки и рыбные пузыри. Так варите еще 30-45 минут. После этого рыбу достают из бульона, просаливают и съедают отдельно. А на бульоне дальше варят уху, в которую добавляют репчатый лук, морковку, петрушку, сельдерей, перчик, соль и следующую партию крупной рыбы. Если вода выкипела, можно добавить немного кипяченой. Все специи должны быть минимальны по количеству. Главное составное ухи - это рыба, а задача специй - лишь слегка дополнять вкусовые качества этого блюда. Уху варите еще минут 30 на слабом огне.

Во время варки мешать ложкой не рекомендуется. А чтобы рыба не прилипала к посуде, можно слегка встряхивать котелок или кастрюльку и поворачивать над костром. Крышкой накрывать тоже не нужно, ведь уха должна впитать в себя все запахи природы, чтобы быть по-настоящему вкусной и душистой.

Когда уха сварилась, снимите с огня, накройте крышкой и на 10-15 минут укутайте ватником или другим плотным полотном, чтобы она упрела. И только после этого блюдо можно считать готовым к употреблению.

Не стоит добавлять в эту уху специи и- зелень, имеющие сильный специфический запах. Так, если мы положим в уху много петрушки, укропа или лаврового листа, от запаха и вкуса рыбы ничего не останется.

Настоящие рыболовы едят уху деревянными ложками, чтобы не обжигать губы, или пьют навар кружками. Рыбацкая уха, сваренная из свежей, только что выловленной рыбы, и вкусна, и целебна, потому что обладает тонизирующим действием.

Приятного аппетита! Рецепт с сайта http://russianfood.com


Новенький
З нами з:
08 червня 2013, 21:27
Повідомлень: 1
Звідки: Франик
Дякував (ла): 0
Подякувати: 0
Повідомлення
Додано: 08 червня 2013, 21:35
Уха
Зображення
Інгрідієнти:
свіжа риба (я брала коропа),
картопля,
морква,
цибуля,
зелень кропу чи петрушки,
перець чорний горошком,
лавровий лист,
вершкове масло,
сіль.
Приготування:
Картоплю почистити, порізати кубиками, вкинути в киплячу воду. Рибу почистити, гарно вимити, порізати шматочками. Коли картопля закипіла додати рибу, варити 5-7 хвилин. Порізати цибулю і моркву, дадати до риби, вкинути лавровий лист і перець. Варити ще 5 хвилин, в кінці вкинути шматочок вершкового масла та зелень, все посолити. Смачного!
Спасибі за рецепт сайту xi.net.ua


Активний дописувач
Аватар користувача
З нами з:
30 квітня 2012, 15:29
Повідомлень: 113
Звідки: Ivano-Frankivsk
Дякував (ла): 12
Подякувати: 74
Повідомлення
Додано: 09 червня 2013, 15:19
За УХУ і гарячі страви на рибалці відповідаю у нас я...

сприводу УХИ:

Відбираю мілку рибу (бажано хижу), випотрошую і промиваю, замотую в чисту і вдома проварену марлю, в казанок і на вогонь до 45 хв вона вариться.

За то час чиститься більша риба та овочі, після відварювання мілкої риби її викидаю, а в казанок засипаю овочі (картопля, морковка і цибуця), оскільки в компанії є людина яка не їсть варену і смажену чибулю, то її після проварення також викидаю.
Коли овочі напів готові, кладу до них рибу, все проварюється до готовності, спеції в мінімальній кількості, за хвилину до зняття казанка з вогнища вливаю дві столові ложки горілки. Знявши казанок, відставляю його на 20-30 хв, щоб настоявся...

За час очікування, в грані після варіння ухи запікається або риба в фользі або картопля!

Всім смачного!!!

PS: уха страва другого дня, а на вечір першого гарантовано червоний борщик на вогні)))

Показувати повідомлення за: Сортувати за
Відповісти Сторінка 1 з 1 [ 4 повідомлень ]

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість

Доступно

Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі
Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете додавати файли у цьому форумі
Знайти:
Вперед:   
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.

Український переклад © 2005-2011 Українська підтримка phpBB