Запам'ятати мене з цього комп'ютера
Рыболовный интернет-магазин Фиш-мир
Відповісти Сторінка 1 з 1 [ 6 повідомлень ]
Юшка. Ділимся рецептами приготування.

Активний дописувач
З нами з:
03 грудня 2008, 11:46
Повідомлень: 26

Дякував (ла): 5
Подякувати: 3
Повідомлення
Додано: 06 січня 2009, 15:20
Подвійна. На основі окуння, дужу актуально коли багато мілкого.
Рибу приводимо доробочого стану(без кишок та зябр, луску лишаємо).
Сортуємо мілку окремо, велику окремо(велику будем подавати на стіл). Дальше рубаємо мілку на дрібненькі кусочки, замотуємо то всьо в марлю, і виварюємо в казанку близько години(30хв мін.), видушуємо, та викидаємо.
В тому наварі варимо юшку як завжди, в кінці 50гр водяри(100гр забагато перевірено).
Витягуємо 30хв настоюєм, і ставим на стіл, риба окремо, картопля окремо, морква окремо, до картоплі додаємо трішечки оливкової олії, і посипаємо мівіною.
Гарантую поки буде юшки про інші страви забудуть всі.
Смачного.
За це повідомлення автора Borov подякували: 2
Predator (30 травня 2019, 10:45), YURA7 (18 листопада 2012, 21:51)


Новенький
З нами з:
08 червня 2013, 21:27
Повідомлень: 1
Звідки: Франик
Дякував (ла): 0
Подякувати: 0
Повідомлення
Додано: 08 червня 2013, 21:35
Уха
Зображення
Інгрідієнти:
свіжа риба (я брала коропа),
картопля,
морква,
цибуля,
зелень кропу чи петрушки,
перець чорний горошком,
лавровий лист,
вершкове масло,
сіль.
Приготування:
Картоплю почистити, порізати кубиками, вкинути в киплячу воду. Рибу почистити, гарно вимити, порізати шматочками. Коли картопля закипіла додати рибу, варити 5-7 хвилин. Порізати цибулю і моркву, дадати до риби, вкинути лавровий лист і перець. Варити ще 5 хвилин, в кінці вкинути шматочок вершкового масла та зелень, все посолити. Смачного!
Спасибі за рецепт сайту xi.net.ua


Активний дописувач
Аватар користувача
З нами з:
30 квітня 2012, 15:29
Повідомлень: 113
Звідки: Ivano-Frankivsk
Дякував (ла): 12
Подякувати: 74
Повідомлення
Додано: 09 червня 2013, 15:19
За УХУ і гарячі страви на рибалці відповідаю у нас я...

сприводу УХИ:

Відбираю мілку рибу (бажано хижу), випотрошую і промиваю, замотую в чисту і вдома проварену марлю, в казанок і на вогонь до 45 хв вона вариться.

За то час чиститься більша риба та овочі, після відварювання мілкої риби її викидаю, а в казанок засипаю овочі (картопля, морковка і цибуця), оскільки в компанії є людина яка не їсть варену і смажену чибулю, то її після проварення також викидаю.
Коли овочі напів готові, кладу до них рибу, все проварюється до готовності, спеції в мінімальній кількості, за хвилину до зняття казанка з вогнища вливаю дві столові ложки горілки. Знявши казанок, відставляю його на 20-30 хв, щоб настоявся...

За час очікування, в грані після варіння ухи запікається або риба в фользі або картопля!

Всім смачного!!!

PS: уха страва другого дня, а на вечір першого гарантовано червоний борщик на вогні)))


Новенький
З нами з:
18 березня 2019, 12:21
Повідомлень: 4
Звідки: Москва
Дякував (ла): 0
Подякувати: 0
Повідомлення
Додано: 22 квітня 2019, 11:42
Попробуйте дорадо в духовке
Зображення
Ингредиенты
Дорадо или форель, сибас - 2 шт.
Чеснок - 2 зубчика
Перец черный молотый - по вкусу
Соль - по вкусу
Фольга - лист
ДЛЯ НАЧИНКИ:
Растительное масло - 2 столовые ложки (+1 столовая ложка для смазывания фольги)
Лук репчатый - 1 головка
Грибы шампиньоны - 100 г
Шпинат замороженный - 4 столовые ложки
Сливки - 50 мл
Яйцо перепелиное - 2 шт

Рыбу очистить от чешуи (не потрошить). По хребту острым ножом сделать глубокий надрез с одной стороны и с другой.
Выстричь хребтовую часть ножницами, аккуратно, не повреждая оболочки выпотрошить. Срезать плавники, удалить жабры. Хорошенько промыть рыбу.
Рыбу со всех сторон и внутри посолить, поперчить. Натереть внутри мелко рубленным чесноком. Завернуть рыбу в фольгу (фольгу предварительно смазать растительным маслом, чтобы рыба, впоследствии, легко извлекалась), сформировав «лодочку».
Приготовить начинку.
Лук почистить, мелко порезать. Грибы помыть, нарезать каждый гриб на 4 части (если грибы крупные на несколько частей). Обжарить на растительном масле лук и грибы (около 5 минут).
Добавить шпинат и сливки, немного посолить. Тушить до полуготовности около 3-х минут (сливки должны наполовину выпариться).
Нафаршировать рыбу подготовленной сливочно-грибной начинкой. Запекать в духовке при температуре 180 С градусов около 30 минут.
Затем рыбу вытащить, разбить 1 перепелиное яйцо и вылить сверху на начинку. Запекать при температуре 160 С градусов еще 5 минут.
Можно подавать дорадо прямо в фольге. А можно фольгу снять и рыбу выложить на тарелку.


Новенький
З нами з:
18 березня 2019, 12:21
Повідомлень: 4
Звідки: Москва
Дякував (ла): 0
Подякувати: 0
Повідомлення
Додано: 27 травня 2019, 11:55
Вкусный и простой рецепт салата с семгой:
Зображення
Ингредиенты
Грейпфрут - 1/2 шт.
Слабосоленая семга - 150 гр
Сыр - 100 гр
Яйца - 3 шт.
Растительное масло - 2 ст.л.
Оливки - несколько штук
Клюква - для украшения

Сыр взбить на блендере (или натереть на терке).
Грейпфрут очистить от кожуры и пленки, нарезать кубиками. Красную рыбу нарезать мелкими кубиками. Оливки нарезать кружочками.
Яйцо отварить вкрутую, остудить, почистить. Натереть на мелкой терке отдельно желток и белок.
В кольце выложить слоями салат (у меня вместо кольца пластиковая бутылка :-), да простят меня повара). Слой грейфрукта, красной рыбы, сыра, желтка и белка. Сверху посолить. Заправить рыбный салат с семгой растительным маслом.
На готовый салат сверху выложить кольца оливок и украсить клюквой.


Новенький
З нами з:
06 серпня 2021, 18:05
Повідомлень: 2
Звідки: Севастополь
Дякував (ла): 0
Подякувати: 0
Повідомлення
Додано: 11 листопада 2023, 17:29
Дуже смачний i простий рецепт ухи!

Показувати повідомлення за: Сортувати за
Відповісти Сторінка 1 з 1 [ 6 повідомлень ]

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей

Доступно

Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі
Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете додавати файли у цьому форумі
Знайти:
Вперед:   
cron