Запам'ятати мене з цього комп'ютера
Рыболовный интернет-магазин Фиш-мир
Відповісти Сторінка 1 з 1 [ 6 повідомлень ]
Окунь карри

Клубівець
Аватар користувача
З нами з:
01 березня 2010, 14:11
Повідомлень: 379
Звідки: Тернопіль
Дякував (ла): 151
Подякувати: 229
Повідомлення
Додано: 08 вересня 2011, 09:16
Нарив в неті, думаю це актуально нашим Івачівським хишникам



1)Окунь карри. Лениво чистить.


Перед варкой окуней надо только обмыть-чистить и потрошить не надо. .
Вода должна покрывать окуней. На 1 литр воды-2 столовые ложки соли. Закипела вода,кидаем соль, кидаем крупный пучок сухого укропа и полстакана смеси"Карри" на 4 литра, закипела вода, кидаем окуней. Доводим до кипения и от 3 до 8 минут(!!!! не больше) кипят на медленном огне. Снимаем с огня. Если окунь крупный-15-20 минут, если мелкий-5-10 мин держим окуней в рассоле. Вынимаем из рассола на блюдо. Кладете окуня на блюдо,открываете его с верхнего плавника как футляр от очков и Приятного аппетита))
С ПЫВОМ !!!!!!! Одна тонкость- в осеннем окуне в брюхе есть нутрянной жир-его надо ЕСТЬ. Берете кусочек мяса, на него жир и под пивко!!!!!!! Кстати,
Видоизменение этого- фольга, угли, окуни, Карри,соль
За це повідомлення автора Shymaher подякували: 2
GOR (08 вересня 2011, 19:38), Tarsik (09 вересня 2011, 20:47)


Клубівець
Аватар користувача
З нами з:
09 грудня 2008, 17:41
Повідомлень: 369

Дякував (ла): 160
Подякувати: 105
Повідомлення
Додано: 08 вересня 2011, 15:23
Класний рецептік. Потрібно попробувати.


Модератор
Аватар користувача
З нами з:
03 грудня 2008, 20:48
Повідомлень: 456
Звідки: Тернопіль
Дякував (ла): 300
Подякувати: 310
Повідомлення
Додано: 08 вересня 2011, 19:40
написав Shymaher
Нарив в неті, думаю це актуально нашим Івачівським хишникам



1)Окунь карри. Лениво чистить.


Перед варкой окуней надо только обмыть-чистить и потрошить не надо. .
Вода должна покрывать окуней. На 1 литр воды-2 столовые ложки соли. Закипела вода,кидаем соль, кидаем крупный пучок сухого укропа и полстакана смеси"Карри" на 4 литра, закипела вода, кидаем окуней. Доводим до кипения и от 3 до 8 минут(!!!! не больше) кипят на медленном огне. Снимаем с огня. Если окунь крупный-15-20 минут, если мелкий-5-10 мин держим окуней в рассоле. Вынимаем из рассола на блюдо. Кладете окуня на блюдо,открываете его с верхнего плавника как футляр от очков и Приятного аппетита))
С ПЫВОМ !!!!!!! Одна тонкость- в осеннем окуне в брюхе есть нутрянной жир-его надо ЕСТЬ. Берете кусочек мяса, на него жир и под пивко!!!!!!! Кстати,
Видоизменение этого- фольга, угли, окуни, Карри,соль

Все класно, одного не зрозумів? Що варити з кишками?, щось не дуже =-O , може краще всеж таки випотрошити рибку?


Клубівець
Аватар користувача
З нами з:
01 березня 2010, 14:11
Повідомлень: 379
Звідки: Тернопіль
Дякував (ла): 151
Подякувати: 229
Повідомлення
Додано: 08 вересня 2011, 23:07
Ну я планую попробувати, думаю випотрошу, бо це верняк для лєнтяїв
За це повідомлення автора Shymaher подякували:
Tarsik (09 вересня 2011, 20:45)


Клубівець
Аватар користувача
З нами з:
02 грудня 2008, 00:05
Повідомлень: 391
Звідки: Запретка
Дякував (ла): 155
Подякувати: 241
Повідомлення
Додано: 09 вересня 2011, 20:46
написав Shymaher
бо це верняк для лєнтяїв

:heey: :lol: :lol: :lol: правильно,ліпше потрошити


Клубівець
Аватар користувача
З нами з:
09 грудня 2008, 17:41
Повідомлень: 369

Дякував (ла): 160
Подякувати: 105
Повідомлення
Додано: 09 вересня 2011, 21:06
Я думаю що варта почистити. Гіркота весь смак зіпсує. :ireful:

Показувати повідомлення за: Сортувати за
Відповісти Сторінка 1 з 1 [ 6 повідомлень ]

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість

Доступно

Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі
Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете додавати файли у цьому форумі
Знайти:
Вперед:   
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.

Український переклад © 2005-2011 Українська підтримка phpBB