З одного форуму. Сам ніколи цього неробив. буде риба буду пробував.
Меня приятель-спиннингист научил делать щуку семужного посола!!! Чистим щуку (любого размера), срезаем два куска филе (от головы до хвоста), засаливаем соль-сахар (3:1), заворачиваем в тряпку и на 1-2 сутки в основное отделение холодильника. Просоленную рыбу кусками нужного размера перекладываем в полиэтил.пакеты и в морозилку минимум на 2-3 дня(чтобы убить всех потенциальных паразитов), а реально - рыба лежит в морозилке, пока в ней не появилась потребность. Захотел рыбки-достал пакет из морозилки нужного размера, разморозил, нарезал острым ножом тонкими кусочками поперек костей (если очень крупная щука - кости желательно выбрать), сложил все в банку и залил раст.маслом. А дальше - как всегда: достал баночку из холодильника, пару-тройку кусочков щуки на бутерброт и с горячим чаем
Меня приятель-спиннингист научил делать щуку семужного посола!!!
Оригінальне рішення! Попробуєш - похвались....
Я таким методом завжди роблю червону рибу. Дуже непогано виходить. Ще класно тим що коли приходять гості а ти нічого не готовив. Дістав рибу. Поклав на канапки і вперед. А по 50 так класно з рибкою.
За це повідомлення автора Killer подякували: Rst (14 вересня 2011, 11:13)
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 6 гостей
Доступно
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете додавати файли у цьому форумі