Запам'ятати мене з цього комп'ютера
Рыболовный интернет-магазин Фиш-мир
Відповісти Сторінка 1 з 1 [ 4 повідомлень ]
Вкуснотище

Активний дописувач
Аватар користувача
З нами з:
24 грудня 2010, 23:43
Повідомлень: 125
Звідки: Тернопіль
Дякував (ла): 40
Подякувати: 133
Повідомлення
Додано: 05 листопада 2011, 20:25
Решил сегодня ужин приготовить… Банально, зато вкусно!!! :good:
Может кому-то тоже захочется побаловать свою семью...

Пи.Си.: Когда мужик в доме хоть два-три раза в неделю готовит,
плита в тот день должна быть грязной! ;)

У вас недостатньо прав для перегляду приєднаних до цього повідомлення файлів.
За це повідомлення автора Анатолійович подякували: 4
Killer (06 листопада 2011, 20:20), SeriogaR (06 листопада 2011, 00:55), володя (05 листопада 2011, 20:43), ЩукарьJ (05 листопада 2011, 20:56)


Клубівець
Аватар користувача
З нами з:
28 вересня 2011, 17:58
Повідомлень: 377
Звідки: тернопіль
Дякував (ла): 116
Подякувати: 1378
Повідомлення
Додано: 06 травня 2012, 21:22
Для досягнення повної гармонії і душевного комфорту часом досить чогось такого.

У вас недостатньо прав для перегляду приєднаних до цього повідомлення файлів.
Jedem das Seine
За це повідомлення автора andrej подякували: 9
Анатолійович (07 травня 2012, 05:13), bpm (06 травня 2012, 21:24), Martyn (07 травня 2012, 09:54), Olegsv (16 травня 2012, 10:37), parawyt (26 травня 2012, 16:55), Predator (21 серпня 2019, 13:53), Relight (27 жовтня 2012, 19:43), seryoja (06 травня 2012, 21:27), sid (06 травня 2012, 21:33)


Новенький
З нами з:
13 серпня 2019, 12:52
Повідомлень: 2
Звідки: Киев
Дякував (ла): 0
Подякувати: 0
Повідомлення
Додано: 14 серпня 2019, 10:19
Ух,рыбка и шашлычок, да на природке, что может быть лучше. Посмотрел на ваши фото и самому захотелось пойти с друзьями отдохнуть, взять мяса, наловить рыбки, выпить пива и искупаться.


Новенький
З нами з:
18 березня 2019, 12:21
Повідомлень: 4
Звідки: Москва
Дякував (ла): 0
Подякувати: 0
Повідомлення
Додано: 02 червня 2020, 17:40
Предложу еще рецепт запеченной рыбы на углях:
Зображення
Скумбрия
Репчатый лук
Лимон
Горчица
Соль
Молотый черный перец

Рыбу очистить от внутренностей, головы, хвоста и плавников. Промыть. Посолить. Обмазать горчицей. Оставить мариноваться не менее 30 минут.
Лимон и лук нарезать кружочками.
Фольгу смазать растительным маслом. Выложить на нее рыбу. Внутрь упаковать лимон и лук. Поперчить. Завернуть в фольгу. И на угли. Жарится рыбка быстро.

Показувати повідомлення за: Сортувати за
Відповісти Сторінка 1 з 1 [ 4 повідомлень ]

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей

Доступно

Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі
Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете додавати файли у цьому форумі
Знайти:
Вперед:   
cron