Запам'ятати мене з цього комп'ютера
Рыболовный интернет-магазин Фиш-мир
Відповісти Сторінка 1 з 1 [ 6 повідомлень ]
Фарширований короп

Клубівець
Аватар користувача
З нами з:
22 жовтня 2013, 10:11
Повідомлень: 302
Звідки: Тернопіль
Дякував (ла): 29
Подякувати: 141
Повідомлення
Додано: 27 серпня 2014, 23:44
Почалось з того, що поїхав з другом на мирну рибу з ночовкою... Взяли по кілька 1-1.5кг коропців. Коптити це як то кажуть святе, але захотілося попробувати щось нове... і так - фарширований карп!
Взяв 2 арпа по 1,3 кг , через хитрі маніпуляції і різні танці з бубном знімаєм шкіру з головою і хвостом разом . Відділяєм мясо від костей (рекомендує прискіпливо вибирати тоненькі кістки з спинки і хвоста - подалі не прийдеться плюватися :) ), луску і повітряний мішок не викидаєм, а бережно замотуєм в марлю. М"ясо мелем на м"ясорубці , додаєм нарізану кубиками цибулину (3-4 невеликого розміру), 3-4 яйця, можна трошки сухарів , сіль, перець , цукор і "секретну приправу" на смак. Легко замішуєм і начиняєм коропів. Далі берем великий баняк , ставим мішечок з марлею і кістками ріжем кружельцями моркву, додаєм зелень, зверху ставим наших дві рибини, заливаєм водою до половини тіла рибок, накриваєм кришкою і на маленькому вогні доводим до кипіння. Кипить хвилин 30-40, обережно викладаєм рибу по окремих мисках , заливаємо юшкою з баняка і в холодильник на годин 8-10.
Якщо все зробити правильно пальці будуть покусані :) - обіцяю! :good:
в мене получилось так :
Зображення

Зображення

Зображення

Зображення
не страшно коли ти один , страшно коли ти ноль

Клубівець
Аватар користувача
З нами з:
22 жовтня 2013, 10:11
Повідомлень: 302
Звідки: Тернопіль
Дякував (ла): 29
Подякувати: 141
Повідомлення
Додано: 27 серпня 2014, 23:45
...забув :pardon:
СМАЧНОГО!!! :)
не страшно коли ти один , страшно коли ти ноль

Новенький
З нами з:
18 жовтня 2017, 17:13
Повідомлень: 5
Звідки: Харьков
Дякував (ла): 0
Подякувати: 0
Повідомлення
Додано: 18 жовтня 2017, 17:51
А картинки-то где?


Клубівець
Аватар користувача
З нами з:
02 листопада 2012, 20:49
Повідомлень: 343
Звідки: Тернопіль
Дякував (ла): 49
Подякувати: 87
Повідомлення
Додано: 21 жовтня 2017, 20:25
VeDro -археолог ?
Мурчик-добрий! Зображення

Клубівець
Аватар користувача
З нами з:
24 березня 2013, 17:18
Повідомлень: 677
Звідки: Ternopil
Дякував (ла): 84
Подякувати: 73
Повідомлення
Додано: 21 жовтня 2017, 21:40
з картинками булоб смачніше :) а картинки не відкриваються доречі, але то ссилочка стара. може файлообмінник той вже не актуальний.


Новенький
З нами з:
09 березня 2009, 14:57
Повідомлень: 8

Дякував (ла): 0
Подякувати: 0
Повідомлення
Додано: 04 травня 2019, 18:12
Мне нравится карп.
Запечённый карп в сметане
Зображення
Это блюдо посвящается всем неравнодушным ко вкусу речной рыбы. Карп – идеальный ее представитель. Запеченный карп в сметане получается сочным, в меру жирным и очень вкусным. Рыба вбирает в себя сливочный аромат сметаны и яркую кислинку лимона. Запечь карпа совсем несложно. Самым трудоемким моментом является чистка рыбы.
Продукты
(на 4 порции)
Карпы свежие – 1,5 кг (2 шт.)
Сметана – 130 г
Лимон – 1 шт.
Приправа для рыбы – 1 ч. ложка
Соль – по вкусу
Перец черный молотый – по вкусу
Масло растительное - для смазывания противня

Подготавливаем необходимые продукты.
Карпов очищаем от чешуи и внутренностей, убираем жабры. Тщательно промываем, промакиваем бумажным полотенцем.
На рыбе делаем надрезы в виде решетки. Солим рыбу, перчим по вкусу.
Карпов натираем приправой для рыбы. Оставляем мариноваться на 30 минут.
Лимон моем, нарезаем кружочками.
Включаем духовку и разогреваем до 200 градусов.
По три кружочка лимона кладем внутрь каждого карпа и по одному туда, где были жабры.
Щедро намазываем рыбу сметаной с двух сторон.
В противень, смазанный растительным маслом, перекладываем карпов. Отправляем рыбу в духовку. Запекаем карпов в сметане 50 минут при 200 градусах.
Запеченные карпы в сметане готовы! Приятного аппетита!

Показувати повідомлення за: Сортувати за
Відповісти Сторінка 1 з 1 [ 6 повідомлень ]

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість

Доступно

Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі
Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете додавати файли у цьому форумі
Знайти:
Вперед:   
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.

Український переклад © 2005-2011 Українська підтримка phpBB