Запам'ятати мене з цього комп'ютера
Рыболовный интернет-магазин Фиш-мир
Відповісти Сторінка 4 з 4 [ 49 повідомлень ]
Гаряче копчення!!!

Новенький
З нами з:
05 липня 2019, 16:50
Повідомлень: 3
Звідки: Харків
Дякував (ла): 0
Подякувати: 0
Повідомлення
Додано: 08 липня 2019, 10:22
Щод було зручніше потім прибрати щепу після копчення можно викладачи її на фольгу, а потім, вже використану разом із фольгою викидаємо. Менше мити треба, значно легше.
Звичайно, звертайте увагу на якість продуктів, які будете коптити. Обирайте свіже, не зіпсоване.
Також додам ще з приводу самої коптильні. Я звернтаю увагу на якість виготовлення. Мені сподобалися коптильні smoke house, особливо із нержавійки. Коли я тільки купував коптильню, ще не мав досвіду відповідного. То подарована мені книжка рецептів була в пригоді! У них на сайті https://smokehouse.ua/koptilni/goryachego_kopcheniya/ також є інформація щодо щепи, копчення та іншого.


Новенький
З нами з:
13 серпня 2019, 12:54
Повідомлень: 2
Звідки: Одесса
Дякував (ла): 0
Подякувати: 0
Повідомлення
Додано: 14 серпня 2019, 09:53
Очень люблю рыбу горячего копчения, но всегда покупала только магазинную, а хочу попробовать домашнюю, какой она получится,и что для этого вообще нужно.


Новенький
Аватар користувача
З нами з:
13 серпня 2019, 19:23
Повідомлень: 3
Звідки: украина
Дякував (ла): 0
Подякувати: 0
Повідомлення
Додано: 26 серпня 2019, 19:15
Обожаю рыбу горячего копчения!


Новенький
З нами з:
09 березня 2009, 14:57
Повідомлень: 10

Дякував (ла): 0
Подякувати: 0
Повідомлення
Додано: 30 вересня 2021, 19:25
Мне нравится скумбрия.
Запеченная скумбрия (по мотивам рецепта Гордона Рамзи)
Зображення
Хочу познакомить всех любителей скумбрии с этим замечательным рецептом запеченной рыбы. Скумбрия по этому рецепту получается вкусная, сочная и ароматная, а на ее приготовление вы не потратите много времени.
Продукты
(на 4 порции)
Скумбрия свежемороженая – 2 шт.
Паприка сладкая молотая – 1 ч. л.
Чеснок сухой – 2 ч. л.
Укроп сухой – 1 ч. л.
Масло растительное рафинированное – 2-3 ст.л.
Соль – по вкусу
Для подачи (по желанию):
Лимон
Зелень свежая

Филируем скумбрию. Из двух тушек рыбы должно получиться 4 филе. Солим филе скумбрии с обеих сторон.
Готовим маринад для скумбрии: смешиваем паприку, укроп, чеснок и растительное масло.
Смазываем скумбрию маринадом с обеих сторон, выкладываем в форму для запекания и оставляем мариноваться на 60 мин.
Затем отправляем скумбрию в духовку на 20 минут при 200 градусах.
Украшаем запеченную скумбрию по своему вкусу, я люблю к рыбе добавлять лимон и зелень.
Приятного аппетита!

Показувати повідомлення за: Сортувати за
Відповісти Сторінка 4 з 4 [ 49 повідомлень ]

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей

Доступно

Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі
Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете додавати файли у цьому форумі
Знайти:
Вперед:   
cron