Запам'ятати мене з цього комп'ютера
Рыболовный интернет-магазин Фиш-мир
Відповісти Сторінка 2 з 4 [ 48 повідомлень ]
Гаряче копчення!!!

Модератор
Аватар користувача
З нами з:
27 грудня 2008, 21:03
Повідомлень: 341

Дякував (ла): 68
Подякувати: 257
Повідомлення
Додано: 26 червня 2011, 16:49
написав Shymaher
А про ОРЕНДУ =-O ????? довгострокову!!!!!!!!!!!! :D

Мав на увазі , що купимо. :) Назначимо по графіку коптильника. А як рибу треба підготувати ? Форель, горбуша підійде ?


Активний дописувач
Аватар користувача
З нами з:
25 травня 2011, 21:26
Повідомлень: 53
Звідки: м.Тернопіль
Дякував (ла): 33
Подякувати: 5
Повідомлення
Додано: 26 червня 2011, 21:33
я б теж подивився на коптілку якщо можна...


Клубівець
Аватар користувача
З нами з:
01 березня 2010, 14:11
Повідомлень: 379
Звідки: Тернопіль
Дякував (ла): 151
Подякувати: 229
Повідомлення
Додано: 27 червня 2011, 10:57
написав Володимир
написав Shymaher
А про ОРЕНДУ =-O ????? довгострокову!!!!!!!!!!!! :D

Мав на увазі , що купимо. :) Назначимо по графіку коптильника. А як рибу треба підготувати ? Форель, горбуша підійде ?


Ну олігархи, ше б Осетра захотіли коптити, підійде хижа риба Окунь,щука.
А копітілка непродається, тільки інженерна ідея, для нормального сварщика це 2год роботи


Клубівець
Аватар користувача
З нами з:
02 грудня 2008, 00:05
Повідомлень: 391
Звідки: Запретка
Дякував (ла): 155
Подякувати: 241
Повідомлення
Додано: 27 липня 2012, 15:03
Нарешті зміг купити зварочку класну і давно мріявши про коптілку змайстрував сей девайс

IMAG0013.jpg
Сьогодні була випробувана в ділі,ну шо сказати:РИБКА КОПЧЕНА-ЄНТО ВЕСЩЬ!!!

IMAG0008.jpg

IMAG0010.jpg

У вас недостатньо прав для перегляду приєднаних до цього повідомлення файлів.
За це повідомлення автора Tarsik подякували: 2
Shymaher (28 липня 2012, 11:33), володя (27 липня 2012, 23:02)


Клубівець
Аватар користувача
З нами з:
15 лютого 2011, 18:24
Повідомлень: 715
Звідки: Тернопіль
Дякував (ла): 241
Подякувати: 248
Повідомлення
Додано: 27 липня 2012, 19:35
коптілка форева...............

У вас недостатньо прав для перегляду приєднаних до цього повідомлення файлів.
я тут я там я повсюди...
За це повідомлення автора Trade подякували: 2
MMo (27 липня 2012, 20:09), parawyt (14 серпня 2012, 19:50)


Клубівець
З нами з:
06 грудня 2008, 22:02
Повідомлень: 506

Дякував (ла): 358
Подякувати: 177
Повідомлення
Додано: 27 липня 2012, 23:06
На чергову зустріч форумчан паралельно з шашликом будемо смакувати копчену рибку :laie: :nyam: і запивати... :beer:


Активний дописувач
Аватар користувача
З нами з:
31 липня 2010, 23:21
Повідомлень: 83
Звідки: тернопіль
Дякував (ла): 1095
Подякувати: 28
Повідомлення
Додано: 14 серпня 2012, 19:53
написав Trade
коптілка форева...............

А скумбрія яка смачна виходить з цієї коптілки!!! :nyam:


Клубівець
Аватар користувача
З нами з:
19 травня 2011, 18:07
Повідомлень: 323
Звідки: Ternopil
Дякував (ла): 12
Подякувати: 143
Повідомлення
Додано: 03 жовтня 2012, 10:36
написав Tarsik
Нарешті зміг купити зварочку класну і давно мріявши про коптілку змайстрував сей девайс

IMAG0013.jpg
Сьогодні була випробувана в ділі,ну шо сказати:РИБКА КОПЧЕНА-ЄНТО ВЕСЩЬ!!!

IMAG0008.jpg

IMAG0010.jpg

Можливо в Вас є якась схема конструкції такої коптілки. Хотілось би глянути, бо є бажання зварити і собі щось подібне. Наперед вдячний.


Клубівець
Аватар користувача
З нами з:
15 лютого 2011, 18:24
Повідомлень: 715
Звідки: Тернопіль
Дякував (ла): 241
Подякувати: 248
Повідомлення
Додано: 03 жовтня 2012, 17:32
особисто у мене зроблена із щитка часів СССР...сталь мін 2.5мм а мож і 3мм не заміряв!!! три роки практично без проблем...тільки недавно чуть прогоріла...заварилось!!!коптить практично все що можна закоптити!!! :)
я тут я там я повсюди...
Востаннє редагувалось Trade в 09 червня 2013, 18:28, всього редагувалось 1 раз.

Активний дописувач
Аватар користувача
З нами з:
30 квітня 2012, 15:29
Повідомлень: 113
Звідки: Ivano-Frankivsk
Дякував (ла): 12
Подякувати: 74
Повідомлення
Додано: 09 червня 2013, 15:26
Хто як маринує рибу перед коптінням???

Всі просто засолюють в водяному розчині солі?


Клубівець
Аватар користувача
З нами з:
15 лютого 2011, 18:24
Повідомлень: 715
Звідки: Тернопіль
Дякував (ла): 241
Подякувати: 248
Повідомлення
Додано: 09 червня 2013, 18:27
написав Maks
Хто як маринує рибу перед коптінням???

Всі просто засолюють в водяному розчині солі?

так тільки сіль...не більше 1-ї доби...в моєму випадку!!!
я тут я там я повсюди...

Активний дописувач
З нами з:
11 квітня 2011, 10:19
Повідомлень: 125
Звідки: Тернопіль
Дякував (ла): 17
Подякувати: 47
Повідомлення
Додано: 15 червня 2013, 20:43
теж тільки сіль.....

засолюю у водно соляному розчині 5,5 год (солі в воді стільки щоб кинута туди сира картопля плавала), потім відмочую у чистій воді 1 год, просушую 1 год, копчу 45хв на відкритому балконі, диму рівно стільки як від одної сигарети.

Більше тут: "Правильное копчение и вяление рыбы" Пышков А. В., Смирнов С. Н. http://www.ex.ua/view/4779475

Дачний эконом варіант :

У вас недостатньо прав для перегляду приєднаних до цього повідомлення файлів.


Новенький
З нами з:
05 червня 2011, 09:57
Повідомлень: 3
Звідки: Львів
Дякував (ла): 1
Подякувати: 0
Повідомлення
Додано: 01 лютого 2014, 18:39
написав parawyt
написав Trade
коптілка форева...............

А скумбрія яка смачна виходить з цієї коптілки!!! :nyam:



Скумбія з коптілки ДУУУУУУУУУУже смачна, можна й пальці собі повідкусувати.
Але в мене майже кожного разу шкіра дуже тріскає (перевязую тушки шпагатом щоб риба не розкривалась), це правда нікому не заважає, і на смак не впливає,але естетичний вигляд .........
Якщо хтось розкусив секрет поділіться. :sos:

Я скумбрію солю в 30 % розчині -1 добу, потім перевязую шпагатом, сушу прибл. 1 год. КОПЧУ.
Кличу кума, знімаєм пробу (лопаєм) :beer: :nyam: :nyam: :nyam: .


Активний дописувач
Аватар користувача
З нами з:
30 квітня 2012, 15:29
Повідомлень: 113
Звідки: Ivano-Frankivsk
Дякував (ла): 12
Подякувати: 74
Повідомлення
Додано: 12 червня 2014, 14:05
Якось тестували подобіє коптильні на рибалці, це була інтерпритація з двох мангалів... Рибка нам сподобалась, от я вирішив завести собі коптилочку.

Цей апаратик був куплений в Епіцентрі за 299 грн, виробник український завод СИЛУМІН! Правда довелось його трохи удосконалити, а саме добавити ніжки, щоб вона була незалежна від мангалу і сама розмішалась над вогнищем!

От і перший тест, коптили курячі стегна та крильця.

Про маринування вичитав в інеті:
Промиваємо курятину, натираємо сумішшю перців (червоний та чорний) і сіллю! Все в пакет і в прохолодне місце на годину часу, потім просушити на вітрі, щоб вийшла зайва волога (я чекав 15 хвилин) і в коптильню на 45 хвилин! Час засікав від моменту як появився димок!
Зображення

всім смачного!))) :heey: :nyam:

PS: рецептики для туристичної, мисливської і рибальської кухні, мені ніби сподобались! http://cook-nature.ru/


Активний дописувач
Аватар користувача
З нами з:
30 квітня 2012, 15:29
Повідомлень: 113
Звідки: Ivano-Frankivsk
Дякував (ла): 12
Подякувати: 74
Повідомлення
Додано: 12 червня 2014, 14:07
ще одне питаннячко:

хто яку стружку використовує? чи є можливість використання не стружки а самих брусочків деревини, чи буде той самий ефект?

Показувати повідомлення за: Сортувати за
Відповісти Сторінка 2 з 4 [ 48 повідомлень ]

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 11 гостей

Доступно

Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі
Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете додавати файли у цьому форумі
Знайти:
Вперед:   
cron