Тернопільський клуб рибалок http://fishing-club.te.ua/ |
|
Гаряче копчення!!! http://fishing-club.te.ua/viewtopic.php?f=56&t=529 |
Сторінка 1 з 4 |
Автор: | Shymaher [ 10 квітня 2010, 16:04 ] |
Тема повідомлення: | Гаряче копчення!!! |
Протяго всього риболвного сезону є дрібна риба, шо знею робити? моє рішення таке випотрошив кишки промив і в морозилку чекаючи поки назбирається певна кількість риби. А от тоді вже на мринування і в коптілучку. Розкладу всю процедуру по полках; треба коптілка IMG_2963.JPG тоді всю назбирану рибу маринуємо відро води, 1кг солі ,сіль гарно розчиняємо в воді ,лишаємо на ніч тоді витягуємо з маринату нехай зтече маринат і трошки просохне. IMG_2959.JPG Процедура коптіння: IMG_2964.JPG IMG_2965.JPG IMG_2966.JPG IMG_2967.JPG |
Автор: | Shymaher [ 10 квітня 2010, 16:15 ] |
Тема повідомлення: | Re: Гаряче копчення!!! |
IMG_2968.JPG IMG_2969.JPG на низ коптілки сипитяся опілки, потім ставитяся піддон, шоб жир з риби на гасив горящі опілки тоді встановлюються решітки з рибою(мілкіша риба на низ більша на верх) закриваєм кришкою і в бортік заливаємо воду. Потрібно коптілку вистави як омога рівніше шоб вода була рівномірно по всьому бортику коптілки, такожі жир накапавший на піддон нестікав на низ коптілки, і все готово на вогонь. мала риба від 30-40хв велику рибу коптити приблизно до години підливаючи в бортік виківшу воду і не давати коптілці остигнути. Відкриваєм і маємо результат: IMG_2971.JPG Тоді в магазин по пиво І вісм СМАЧНОГО!!!Смак неперевершений. |
Автор: | Pashtet [ 10 квітня 2010, 16:38 ] |
Тема повідомлення: | Re: Гаряче копчення!!! |
сіль і вода, це всі складники маринаду? чи є секретний інгредієнт? |
Автор: | Shymaher [ 10 квітня 2010, 16:45 ] |
Тема повідомлення: | Re: Гаряче копчення!!! |
написав Pashtet сіль і вода, це всі складники маринаду? чи є секретний інгредієнт? сіль і вода, головне класно рзчинити сіль, довше тримаєш більш - солена риба і ніяких інгредієнтів запах дають опілки |
Автор: | Docento [ 10 квітня 2010, 16:55 ] |
Тема повідомлення: | Re: Гаряче копчення!!! |
а для чого в бортик воду? |
Автор: | FAst [ 10 квітня 2010, 16:59 ] |
Тема повідомлення: | Re: Гаряче копчення!!! |
Автор: | Shymaher [ 10 квітня 2010, 19:48 ] |
Тема повідомлення: | Re: Гаряче копчення!!! |
написав Docento а для чого в бортик воду? Вода для того шоб зберегти дим від згоряння опілок! Якщо просто накрити кришкою опілки згорять і весь димок який додає смаку ізапаху втчіче. Підчас коптіння в середині згоряє весь кисень і утворюється тикий собі вакоум з високою температурою. Більш конкретніше можна нарити в неті!!! |
Автор: | Docento [ 11 квітня 2010, 17:14 ] |
Тема повідомлення: | Re: Гаряче копчення!!! |
написав Shymaher написав Docento а для чого в бортик воду? Вода для того шоб зберегти дим від згоряння опілок! Якщо просто накрити кришкою опілки згорять і весь димок який додає смаку ізапаху втчіче. Підчас коптіння в середині згоряє весь кисень і утворюється тикий собі вакоум з високою температурою. Більш конкретніше можна нарити в неті!!! хм.. цікаво... дякую за відповідь... ше питання якшо ти сам із тернополя то чи мона приїхати і глянути на це? дякую з повагою.. |
Автор: | Shymaher [ 11 квітня 2010, 17:46 ] |
Тема повідомлення: | Re: Гаряче копчення!!! |
написав Docento написав Shymaher написав Docento а для чого в бортик воду? Вода для того шоб зберегти дим від згоряння опілок! Якщо просто накрити кришкою опілки згорять і весь димок який додає смаку ізапаху втчіче. Підчас коптіння в середині згоряє весь кисень і утворюється тикий собі вакоум з високою температурою. Більш конкретніше можна нарити в неті!!! хм.. цікаво... дякую за відповідь... ше питання якшо ти сам із тернополя то чи мона приїхати і глянути на це? дякую з повагою.. Я ще навіть поділюсь стравою. збираюсь серед тижня коптити немалих лящів!!! Коптіння як правило організовую за ТРЦ Подоляни біля колії. Покажу коптілку і все поймети,просто і швидко А СМАК ??????? |
Автор: | Docento [ 11 квітня 2010, 17:55 ] |
Тема повідомлення: | Re: Гаряче копчення!!! |
та я орієнтуюся як зроблено просто хочеться глянути ну якщо не важко черкніть тел мона в пп яб зізвонився і вже пізніше зустрілисяб.... |
Автор: | Shymaher [ 11 квітня 2010, 18:34 ] |
Тема повідомлення: | Re: Гаряче копчення!!! |
написав Docento та я орієнтуюся як зроблено просто хочеться глянути ну якщо не важко черкніть тел мона в пп яб зізвонився і вже пізніше зустрілисяб.... Ну давйте почекаємо гарної погоди на тижні а тоді !!!!! вже і домовимось як і шо |
Автор: | igoryha2010 [ 24 червня 2011, 19:46 ] |
Тема повідомлення: | Re: Гаряче копчення!!! |
http://lib.rus.ec/b/117635/read Може комусь стане в пригоді. |
Автор: | Tarsik [ 24 червня 2011, 22:44 ] |
Тема повідомлення: | Re: Гаряче копчення!!! |
і я би глянув на це проізведеніе іскуства.КОПТІЛКА КЛАСНА РЕСПЕКТ!! |
Автор: | Володимир [ 25 червня 2011, 18:03 ] |
Тема повідомлення: | Re: Гаряче копчення!!! |
Давайте проведемо цій коптілці тест-драйв на наступній зустрічі. Думаю , що рибки наловимо . Якщо сподобається, візьмемо в "довгострокову оренду" |
Автор: | Shymaher [ 25 червня 2011, 22:35 ] |
Тема повідомлення: | Re: Гаряче копчення!!! |
Обовязково протестуєм!!! Але рибку треба наперед підготовити, та шо наловим непідійде. А про ОРЕНДУ ????? довгострокову!!!!!!!!!!!! |
Сторінка 1 з 4 | Часовий пояс UTC + 2 годин |
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group http://www.phpbb.com/ |