Запам'ятати мене з цього комп'ютера
Рыболовный интернет-магазин Фиш-мир
Відповісти Сторінка 1 з 4 [ 48 повідомлень ]
Гаряче копчення!!!

Клубівець
Аватар користувача
З нами з:
01 березня 2010, 14:11
Повідомлень: 379
Звідки: Тернопіль
Дякував (ла): 151
Подякувати: 229
Повідомлення
Додано: 10 квітня 2010, 16:04
Протяго всього риболвного сезону є дрібна риба, шо знею робити? моє рішення таке випотрошив кишки промив і в морозилку чекаючи поки назбирається певна кількість риби. А от тоді вже на мринування і в коптілучку. Розкладу всю процедуру по полках;
треба коптілка
IMG_2963.JPG
тоді всю назбирану рибу маринуємо відро води, 1кг солі ,сіль гарно розчиняємо в воді ,лишаємо на ніч тоді витягуємо з маринату нехай зтече маринат і трошки просохне.
IMG_2959.JPG
Процедура коптіння:
IMG_2964.JPG
IMG_2965.JPG

IMG_2966.JPG

IMG_2967.JPG

У вас недостатньо прав для перегляду приєднаних до цього повідомлення файлів.


Клубівець
Аватар користувача
З нами з:
01 березня 2010, 14:11
Повідомлень: 379
Звідки: Тернопіль
Дякував (ла): 151
Подякувати: 229
Повідомлення
Додано: 10 квітня 2010, 16:15

IMG_2968.JPG

IMG_2969.JPG
на низ коптілки сипитяся опілки, потім ставитяся піддон, шоб жир з риби на гасив горящі опілки тоді встановлюються решітки з рибою(мілкіша риба на низ більша на верх) закриваєм кришкою і в бортік заливаємо воду. Потрібно коптілку вистави як омога рівніше шоб вода була рівномірно по всьому бортику коптілки, такожі жир накапавший на піддон нестікав на низ коптілки, і все готово на вогонь. мала риба від 30-40хв велику рибу коптити приблизно до години підливаючи в бортік виківшу воду і не давати коптілці остигнути.
Відкриваєм і маємо результат:

IMG_2971.JPG
Тоді в магазин по пиво І вісм СМАЧНОГО!!!Смак неперевершений.

У вас недостатньо прав для перегляду приєднаних до цього повідомлення файлів.
За це повідомлення автора Shymaher подякували: 5
BOB, GOR, rc5, SFox, Tarsik (24 червня 2011, 22:49)


Модератор
Аватар користувача
З нами з:
27 листопада 2008, 18:53
Повідомлень: 499
Звідки: м-н Новий Світ, Циганка
Дякував (ла): 95
Подякувати: 189
Повідомлення
Додано: 10 квітня 2010, 16:38
сіль і вода, це всі складники маринаду? чи є секретний інгредієнт?
Зображення

Клубівець
Аватар користувача
З нами з:
01 березня 2010, 14:11
Повідомлень: 379
Звідки: Тернопіль
Дякував (ла): 151
Подякувати: 229
Повідомлення
Додано: 10 квітня 2010, 16:45
написав Pashtet
сіль і вода, це всі складники маринаду? чи є секретний інгредієнт?


сіль і вода, головне класно рзчинити сіль, довше тримаєш більш - солена риба і ніяких інгредієнтів запах дають опілки


Клубівець
Аватар користувача
З нами з:
17 червня 2009, 13:12
Повідомлень: 278
Звідки: ммм...вроді там де сонце і ше кілька планет...
Дякував (ла): 0
Подякувати: 29
Повідомлення
Додано: 10 квітня 2010, 16:55
а для чого в бортик воду?
Всі люди тіні...і життя наше буденне...проте інколи бувають моменти....котрі закарбовуються на тисячоліття.....

Постійний відвідувач
З нами з:
06 липня 2009, 09:47
Повідомлень: 184
Звідки: Тернопіль
Дякував (ла): 272
Подякувати: 119
Повідомлення
Додано: 10 квітня 2010, 16:59
:nyam:
:newy:

Клубівець
Аватар користувача
З нами з:
01 березня 2010, 14:11
Повідомлень: 379
Звідки: Тернопіль
Дякував (ла): 151
Подякувати: 229
Повідомлення
Додано: 10 квітня 2010, 19:48
написав Docento
а для чого в бортик воду?


Вода для того шоб зберегти дим від згоряння опілок! Якщо просто накрити кришкою опілки згорять і весь димок який додає смаку ізапаху втчіче. Підчас коптіння в середині згоряє весь кисень і утворюється тикий собі вакоум з високою температурою. Більш конкретніше можна нарити в неті!!!


Клубівець
Аватар користувача
З нами з:
17 червня 2009, 13:12
Повідомлень: 278
Звідки: ммм...вроді там де сонце і ше кілька планет...
Дякував (ла): 0
Подякувати: 29
Повідомлення
Додано: 11 квітня 2010, 17:14
написав Shymaher
написав Docento
а для чого в бортик воду?


Вода для того шоб зберегти дим від згоряння опілок! Якщо просто накрити кришкою опілки згорять і весь димок який додає смаку ізапаху втчіче. Підчас коптіння в середині згоряє весь кисень і утворюється тикий собі вакоум з високою температурою. Більш конкретніше можна нарити в неті!!!



хм.. цікаво... дякую за відповідь...


ше питання якшо ти сам із тернополя то чи мона приїхати і глянути на це?
дякую з повагою..
Всі люди тіні...і життя наше буденне...проте інколи бувають моменти....котрі закарбовуються на тисячоліття.....

Клубівець
Аватар користувача
З нами з:
01 березня 2010, 14:11
Повідомлень: 379
Звідки: Тернопіль
Дякував (ла): 151
Подякувати: 229
Повідомлення
Додано: 11 квітня 2010, 17:46
написав Docento
написав Shymaher
написав Docento
а для чого в бортик воду?


Вода для того шоб зберегти дим від згоряння опілок! Якщо просто накрити кришкою опілки згорять і весь димок який додає смаку ізапаху втчіче. Підчас коптіння в середині згоряє весь кисень і утворюється тикий собі вакоум з високою температурою. Більш конкретніше можна нарити в неті!!!



хм.. цікаво... дякую за відповідь...


ше питання якшо ти сам із тернополя то чи мона приїхати і глянути на це?
дякую з повагою..


Я ще навіть поділюсь стравою. збираюсь серед тижня коптити немалих лящів!!! Коптіння як правило організовую за ТРЦ Подоляни біля колії. Покажу коптілку і все поймети,просто і швидко А СМАК ???????


Клубівець
Аватар користувача
З нами з:
17 червня 2009, 13:12
Повідомлень: 278
Звідки: ммм...вроді там де сонце і ше кілька планет...
Дякував (ла): 0
Подякувати: 29
Повідомлення
Додано: 11 квітня 2010, 17:55
та я орієнтуюся як зроблено просто хочеться глянути ну якщо не важко черкніть тел мона в пп яб зізвонився і вже пізніше зустрілисяб....
Всі люди тіні...і життя наше буденне...проте інколи бувають моменти....котрі закарбовуються на тисячоліття.....

Клубівець
Аватар користувача
З нами з:
01 березня 2010, 14:11
Повідомлень: 379
Звідки: Тернопіль
Дякував (ла): 151
Подякувати: 229
Повідомлення
Додано: 11 квітня 2010, 18:34
написав Docento
та я орієнтуюся як зроблено просто хочеться глянути ну якщо не важко черкніть тел мона в пп яб зізвонився і вже пізніше зустрілисяб....


Ну давйте почекаємо гарної погоди на тижні а тоді !!!!! вже і домовимось як і шо


Постійний відвідувач
З нами з:
31 липня 2010, 12:18
Повідомлень: 224

Дякував (ла): 108
Подякувати: 75
Повідомлення
Додано: 24 червня 2011, 19:46
http://lib.rus.ec/b/117635/read Може комусь стане в пригоді.


Клубівець
Аватар користувача
З нами з:
02 грудня 2008, 00:05
Повідомлень: 391
Звідки: Запретка
Дякував (ла): 155
Подякувати: 241
Повідомлення
Додано: 24 червня 2011, 22:44
і я би глянув на це проізведеніе іскуства.КОПТІЛКА КЛАСНА РЕСПЕКТ!!


Модератор
Аватар користувача
З нами з:
27 грудня 2008, 21:03
Повідомлень: 341

Дякував (ла): 68
Подякувати: 257
Повідомлення
Додано: 25 червня 2011, 18:03
Давайте проведемо цій коптілці тест-драйв на наступній зустрічі. Думаю , що рибки наловимо :) . Якщо сподобається, візьмемо в "довгострокову оренду" ;)
За це повідомлення автора Володимир подякували:
Паша (25 червня 2011, 21:49)


Клубівець
Аватар користувача
З нами з:
01 березня 2010, 14:11
Повідомлень: 379
Звідки: Тернопіль
Дякував (ла): 151
Подякувати: 229
Повідомлення
Додано: 25 червня 2011, 22:35
Обовязково протестуєм!!! Але рибку треба наперед підготовити, та шо наловим непідійде. А про ОРЕНДУ =-O ????? довгострокову!!!!!!!!!!!! :D

У вас недостатньо прав для перегляду приєднаних до цього повідомлення файлів.

Показувати повідомлення за: Сортувати за
Відповісти Сторінка 1 з 4 [ 48 повідомлень ]

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 5 гостей

Доступно

Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі
Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете додавати файли у цьому форумі
Знайти:
Вперед:   
cron