Тернопільський клуб рибалок http://fishing-club.te.ua/ |
|
Гаряче копчення!!! http://fishing-club.te.ua/viewtopic.php?f=56&t=529 |
Сторінка 2 з 4 |
Автор: | Володимир [ 26 червня 2011, 16:49 ] |
Тема повідомлення: | Re: Гаряче копчення!!! |
написав Shymaher А про ОРЕНДУ ????? довгострокову!!!!!!!!!!!! Мав на увазі , що купимо. Назначимо по графіку коптильника. А як рибу треба підготувати ? Форель, горбуша підійде ? |
Автор: | WASJA_BOSS [ 26 червня 2011, 21:33 ] |
Тема повідомлення: | Re: Гаряче копчення!!! |
я б теж подивився на коптілку якщо можна... |
Автор: | Shymaher [ 27 червня 2011, 10:57 ] |
Тема повідомлення: | Re: Гаряче копчення!!! |
написав Володимир написав Shymaher А про ОРЕНДУ ????? довгострокову!!!!!!!!!!!! Мав на увазі , що купимо. Назначимо по графіку коптильника. А як рибу треба підготувати ? Форель, горбуша підійде ? Ну олігархи, ше б Осетра захотіли коптити, підійде хижа риба Окунь,щука. А копітілка непродається, тільки інженерна ідея, для нормального сварщика це 2год роботи |
Автор: | Tarsik [ 27 липня 2012, 15:03 ] |
Тема повідомлення: | Re: Гаряче копчення!!! |
Нарешті зміг купити зварочку класну і давно мріявши про коптілку змайстрував сей девайс IMAG0013.jpg Сьогодні була випробувана в ділі,ну шо сказати:РИБКА КОПЧЕНА-ЄНТО ВЕСЩЬ!!! IMAG0008.jpg IMAG0010.jpg |
Автор: | Trade [ 27 липня 2012, 19:35 ] |
Тема повідомлення: | Re: Гаряче копчення!!! |
коптілка форева............... |
Автор: | володя [ 27 липня 2012, 23:06 ] |
Тема повідомлення: | Re: Гаряче копчення!!! |
На чергову зустріч форумчан паралельно з шашликом будемо смакувати копчену рибку і запивати... |
Автор: | parawyt [ 14 серпня 2012, 19:53 ] |
Тема повідомлення: | Re: Гаряче копчення!!! |
написав Trade коптілка форева............... А скумбрія яка смачна виходить з цієї коптілки!!! |
Автор: | Asche [ 03 жовтня 2012, 10:36 ] |
Тема повідомлення: | Re: Гаряче копчення!!! |
написав Tarsik Нарешті зміг купити зварочку класну і давно мріявши про коптілку змайстрував сей девайс IMAG0013.jpg Сьогодні була випробувана в ділі,ну шо сказати:РИБКА КОПЧЕНА-ЄНТО ВЕСЩЬ!!! IMAG0008.jpg IMAG0010.jpg Можливо в Вас є якась схема конструкції такої коптілки. Хотілось би глянути, бо є бажання зварити і собі щось подібне. Наперед вдячний. |
Автор: | Trade [ 03 жовтня 2012, 17:32 ] |
Тема повідомлення: | Re: Гаряче копчення!!! |
особисто у мене зроблена із щитка часів СССР...сталь мін 2.5мм а мож і 3мм не заміряв!!! три роки практично без проблем...тільки недавно чуть прогоріла...заварилось!!!коптить практично все що можна закоптити!!! |
Автор: | Maks [ 09 червня 2013, 15:26 ] |
Тема повідомлення: | Re: Гаряче копчення!!! |
Хто як маринує рибу перед коптінням??? Всі просто засолюють в водяному розчині солі? |
Автор: | Trade [ 09 червня 2013, 18:27 ] |
Тема повідомлення: | Re: Гаряче копчення!!! |
написав Maks Хто як маринує рибу перед коптінням??? Всі просто засолюють в водяному розчині солі? так тільки сіль...не більше 1-ї доби...в моєму випадку!!! |
Автор: | taras_shl [ 15 червня 2013, 20:43 ] |
Тема повідомлення: | Re: Гаряче копчення!!! |
теж тільки сіль..... засолюю у водно соляному розчині 5,5 год (солі в воді стільки щоб кинута туди сира картопля плавала), потім відмочую у чистій воді 1 год, просушую 1 год, копчу 45хв на відкритому балконі, диму рівно стільки як від одної сигарети. Більше тут: "Правильное копчение и вяление рыбы" Пышков А. В., Смирнов С. Н. http://www.ex.ua/view/4779475 Дачний эконом варіант : |
Автор: | mdendyuk [ 01 лютого 2014, 18:39 ] |
Тема повідомлення: | Re: Гаряче копчення!!! |
написав parawyt написав Trade коптілка форева............... А скумбрія яка смачна виходить з цієї коптілки!!! Скумбія з коптілки ДУУУУУУУУУУже смачна, можна й пальці собі повідкусувати. Але в мене майже кожного разу шкіра дуже тріскає (перевязую тушки шпагатом щоб риба не розкривалась), це правда нікому не заважає, і на смак не впливає,але естетичний вигляд ......... Якщо хтось розкусив секрет поділіться. Я скумбрію солю в 30 % розчині -1 добу, потім перевязую шпагатом, сушу прибл. 1 год. КОПЧУ. Кличу кума, знімаєм пробу (лопаєм) . |
Автор: | Maks [ 12 червня 2014, 14:05 ] |
Тема повідомлення: | Re: Гаряче копчення!!! |
Якось тестували подобіє коптильні на рибалці, це була інтерпритація з двох мангалів... Рибка нам сподобалась, от я вирішив завести собі коптилочку. Цей апаратик був куплений в Епіцентрі за 299 грн, виробник український завод СИЛУМІН! Правда довелось його трохи удосконалити, а саме добавити ніжки, щоб вона була незалежна від мангалу і сама розмішалась над вогнищем! От і перший тест, коптили курячі стегна та крильця. Про маринування вичитав в інеті: Промиваємо курятину, натираємо сумішшю перців (червоний та чорний) і сіллю! Все в пакет і в прохолодне місце на годину часу, потім просушити на вітрі, щоб вийшла зайва волога (я чекав 15 хвилин) і в коптильню на 45 хвилин! Час засікав від моменту як появився димок! всім смачного!))) PS: рецептики для туристичної, мисливської і рибальської кухні, мені ніби сподобались! http://cook-nature.ru/ |
Автор: | Maks [ 12 червня 2014, 14:07 ] |
Тема повідомлення: | Re: Гаряче копчення!!! |
ще одне питаннячко: хто яку стружку використовує? чи є можливість використання не стружки а самих брусочків деревини, чи буде той самий ефект? |
Сторінка 2 з 4 | Часовий пояс UTC + 2 годин |
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group http://www.phpbb.com/ |