Запам'ятати мене з цього комп'ютера
Рыболовный интернет-магазин Фиш-мир
Відповісти Сторінка 1 з 1 [ 13 повідомлень ]
як зняти запах тіни з риби???

Активний дописувач
Аватар користувача
З нами з:
12 березня 2010, 23:15
Повідомлень: 33

Дякував (ла): 38
Подякувати: 0
Повідомлення
Додано: 13 вересня 2010, 19:43
Всім доброго здоров*я,може хтось стикався з такою проблемою-риба(щука) зловлена в торфовому озері має специфічний запах і смак,озеро сильно заросле тіною.Якщо хтось знає як вирішити це питання,то підкажіть,будь ласка.


Клубівець
Аватар користувача
З нами з:
09 червня 2009, 21:32
Повідомлень: 977
Звідки: тернопіль
Дякував (ла): 520
Подякувати: 900
Повідомлення
Додано: 13 вересня 2010, 19:53
зловити рибу і відпустити ;)
За це повідомлення автора seryoja подякували:
Tarsik


Постійний відвідувач
Аватар користувача
З нами з:
11 березня 2010, 23:06
Повідомлень: 188
Звідки: Тернопіль, Новий Світ
Дякував (ла): 139
Подякувати: 52
Повідомлення
Додано: 13 вересня 2010, 19:54
Знаю, що вимочують в молоці (2-3години). Запах і присмак мають зникнути.
Зображення
За це повідомлення автора Evgenovych подякували:
plumber


Активний дописувач
Аватар користувача
З нами з:
12 березня 2010, 23:15
Повідомлень: 33

Дякував (ла): 38
Подякувати: 0
Повідомлення
Додано: 13 вересня 2010, 20:09
написав seryoja
зловити рибу і відпустити ;)

так))) це вищий пілотаж,я ще до цього чуть-чуть не доріс,хоча працюю в цьому напрямку-,дрібних полонених всіх топлю ;)


Модератор
Аватар користувача
З нами з:
27 грудня 2008, 21:03
Повідомлень: 341

Дякував (ла): 68
Подякувати: 257
Повідомлення
Додано: 13 вересня 2010, 20:22
Вимочування в молоці покращує тільки якість м"яса. Перед приготуванням рибу слід промити в міцному розчині солі або оцту ( десь 1-2 ложки на літру води ) .
За це повідомлення автора Володимир подякували: 2
BOB, plumber


Новенький
З нами з:
29 січня 2014, 04:01
Повідомлень: 1
Звідки: Lahore
Дякував (ла): 0
Подякувати: 0
Повідомлення
Додано: 29 січня 2014, 04:06
вище питання не ставав вирішена
Я також стикаються з тією ж проблемою
Чи може одне розробити його в деталях
Latest Exams  http://www.dumpskiller.com/

Клубівець
Аватар користувача
З нами з:
24 березня 2013, 17:18
Повідомлень: 677
Звідки: Ternopil
Дякував (ла): 84
Подякувати: 73
Повідомлення
Додано: 29 січня 2014, 23:22
вище питання не ставав вирішена
Я також стикаються з тією ж проблемою
Чи може одне розробити його в деталях

не можу зрозуміти от цих три останіх речень :)
про проблему, яка в темі, то можно в інеті пошукати, там такого добра багато, в мене знайомий колись запитував з приводу карасів таких, пахнущих, потім казав, що їв і плакав, їв і плакав :)
За це повідомлення автора tedden подякували:
Rivs2010 (30 січня 2014, 15:06)


Клубівець
Аватар користувача
З нами з:
19 травня 2011, 18:07
Повідомлень: 323
Звідки: Ternopil
Дякував (ла): 12
Подякувати: 143
Повідомлення
Додано: 30 січня 2014, 09:43
Найкращий вихід в такому випадку - відпускати рибу назад у стихію =)


Активний дописувач
З нами з:
21 жовтня 2011, 22:45
Повідомлень: 50

Дякував (ла): 65
Подякувати: 125
Повідомлення
Додано: 30 січня 2014, 17:42
Бачу любите ви спілкування з ботами.
А вони знаходять все нові види спаму на форумах. :)


Новенький
З нами з:
05 липня 2019, 16:50
Повідомлень: 3
Звідки: Харків
Дякував (ла): 0
Подякувати: 0
Повідомлення
Додано: 08 липня 2019, 10:26
також про молоко чув. Але шансу первірити поки не було. А от після чищення риби, щод запаху позбутися можна використовувати лавровий лист - я його змолов і цим порошком притрушую дошку, а потім змиваю. Так значно легше.


Активний дописувач
З нами з:
18 травня 2014, 22:06
Повідомлень: 134
Звідки: Тернопіль
Дякував (ла): 13
Подякувати: 17
Повідомлення
Додано: 09 липня 2019, 08:24
Голанський сир дрібно натертий, змішую зі сметаною в рівних об'ємах до однорідної маси. Додаю спеції, втираю в рибу, даю постояти півгодини, годину, скільки вистачить терпіння і запікаю, або обвалюю в кукурудзяній муці і смажу. Зі спецій пасує петрушка, товчена зірА. Перець добре брати горошком, прожарити на сухій сковороді, а потім розтовкти, зовсім інший смак і запах.
Гріх сумувати, коли є інші гріхи.

Новенький
З нами з:
05 серпня 2019, 21:37
Повідомлень: 3
Звідки: Київ
Дякував (ла): 0
Подякувати: 0
Повідомлення
Додано: 05 серпня 2019, 22:11
Чищену рибу гарно вимочити у воді підсоленій і перед приготуванням полити лимонним соком.


Новенький
З нами з:
13 серпня 2019, 12:54
Повідомлень: 2
Звідки: Одесса
Дякував (ла): 0
Подякувати: 0
Повідомлення
Додано: 14 серпня 2019, 09:58
Я вот тоже довольно часто сталкиваюсь с проблемой запаха. Я очень чувствительная к ним поэтому просто так мимо меня это не проходит. Обычно чтобы перебить запах тины достаточно обмазать специями и полить лимонным соком, подержать так мин 15-20 и ставить запекать.

Показувати повідомлення за: Сортувати за
Відповісти Сторінка 1 з 1 [ 13 повідомлень ]

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей

Доступно

Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі
Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете додавати файли у цьому форумі
Знайти:
Вперед: