В пятницю 10.07 затвердили поїздку в Устечко (РС5 і Я), так як не знайшлось для компанії більше рибаків, в 15-30 виїхали з Тернополя в 18-00 були на місці.
Швиденько розклавшись, я лодку, Рома в заброди - вперед ловити, хоча стан води не передбачав нічого хорошого.
IMG_1782r.jpg
З лодки мені так і не вдалося половити, так як якір я взяв замалий, а течія там серйозна, загубивши майже 2 години часу, переїхали на інше місце трохи ближче до розбитого мосту, в цьому місці обратка дозволяла ловити на менші по вазі приманки.
Перший з улову окунь на 30-40гр

, весь в чорних цятках, непонятного кольору
IMG_10521.jpg
За хвилин 20 ставлю міноху 50 молочного кольору, і на другій проводці затвічив судачка грам на 300,
IMG_10551.jpg подальший твіч результату не дав, твістера і віброхвости мовчали,
під самий кінець рибалки коли вже майже було темно на аглію№2 срібного кольору засів голавлик грам на 200, от і весь мій улов за поїздку.
Рома взяв судачка приблизно того самого розміру і 2 окуня по 250 гр. Далі вечеря
IMG_1786r.jpg і спати- ранком вставати на рибалку
На ранок в 04-00 ми вже в повному озброєнні стояли на березі і пробували ще щось виловити з тієї брудної води,
але терпіння в мене закінчилось приблизно в 06-30 і я пішов спати далі, а Рома як справжній рибак маслав

далі......, в 10-00 сніданок, збори і додому.
Хочу ще на Дністер, тільки щоб вода чиста була.

П. С. Ромі дякую за компанію, можливо він добавить ще фоток.