Запам'ятати мене з цього комп'ютера
Рыболовный интернет-магазин Фиш-мир
Відповісти Сторінка 1 з 1 [ 9 повідомлень ]
Сушена риба"ТАРАНЬКА"

Постійний відвідувач
З нами з:
31 липня 2010, 12:18
Повідомлень: 224

Дякував (ла): 108
Подякувати: 75
Повідомлення
Додано: 22 червня 2011, 09:59
Росказуєм хто як соле і суше??? :beer:


Клубівець
Аватар користувача
З нами з:
01 серпня 2009, 10:57
Повідомлень: 416

Дякував (ла): 145
Подякувати: 310
Повідомлення
Додано: 23 червня 2011, 11:28
я засипаю рибу в сіль, дві сутки в холодилинику, потом легенько змиваю даю дохера перцю і ше на сутку, потом сушити.
автовініл.розробка та поклейка автомобілів плівкою.063 386 19 64

Новенький
З нами з:
14 липня 2010, 20:28
Повідомлень: 17
Звідки: Тернопіль
Дякував (ла): 1
Подякувати: 8
Повідомлення
Додано: 12 липня 2011, 09:41
Чищу, ретельно мию рибу, потім засолюю( багато в середину і ззовні). Три дні солиться і на сушку - ще ні разу не підводила, до пивка в самий раз :sun:


Новенький
З нами з:
14 липня 2010, 20:28
Повідомлень: 17
Звідки: Тернопіль
Дякував (ла): 1
Подякувати: 8
Повідомлення
Додано: 15 липня 2011, 10:43
Якраз позавчора повісив сушитись 34шт. тараньки. Якщо буде така жара, то в неділю вже можна смакувати :) :beer: :)
За це повідомлення автора Yarkop подякували:
igoryha2010 (15 липня 2011, 16:53)


Постійний відвідувач
Аватар користувача
З нами з:
11 березня 2010, 23:06
Повідомлень: 188
Звідки: Тернопіль, Новий Світ
Дякував (ла): 139
Подякувати: 52
Повідомлення
Додано: 15 липня 2011, 19:35
Я рибу вже давно не солив, щось лєнь, чесне слово, бавитись та й часу не так багато. Знаю дехто солить не випотрошуючи кишки, кажуть так не пересихає. Я думаю слід розділити соління чи тобись сам процес по відношенню до різних риб з різною степенню жирності. Чи враховує хтось ці особливості?
Зображення

Постійний відвідувач
З нами з:
31 липня 2010, 12:18
Повідомлень: 224

Дякував (ла): 108
Подякувати: 75
Повідомлення
Додано: 15 липня 2011, 19:49
Я як рибачив на дніпрі то місцеві рибаки давали сушеного ляща,то він небув випатрошений я таке перший раз побачив то даже їсти щось перехотілось,але попробував то воно дійсно непересушене аж сочне :nyam: :beer:


Новенький
З нами з:
27 жовтня 2010, 18:44
Повідомлень: 17
Звідки: Тернопіль
Дякував (ла): 18
Подякувати: 38
Повідомлення
Додано: 15 липня 2011, 21:02
В кишках багато жиру, тому і не пересохає =)


Постійний відвідувач
Аватар користувача
З нами з:
30 червня 2011, 16:23
Повідомлень: 154
Звідки: м.Збараж
Дякував (ла): 108
Подякувати: 81
Повідомлення
Додано: 04 листопада 2011, 23:37
ну наскільки я знаю білу рибу переважно вялять майже сушена але як ви кажете сочна і вішаєця вона вниз головою )))наскільки памятаю на 1кг риби 200-300грам солі і в холодильник під гнітом на 2-3 велику на 4 дні і постійно зливати воду підсушити вниз головою і вуаля рибка вялена і доречі чистити її не потрібно ) з карася класна брат робив а з ляща напевне всі їли смакота ))) :beer:


Новенький
З нами з:
05 серпня 2019, 14:48
Повідомлень: 3
Звідки: Киев
Дякував (ла): 0
Подякувати: 0
Повідомлення
Додано: 07 серпня 2019, 09:09
Чистим брюхо рыбы и засаливаем ее . Ставим в холодильник на период от 2-х дней до недели. Промываем по нужде. На проволоку или веревку цепляем и очень хорошо закрываем марлией чтобы не было ни единой дырочки и чтобы она не прислонялась к рыбе. Вешаем так чтобы не попадал прямые солнечные лучи в зависимости от времени года время сушки разное, иногда меньше недели, но обычно больше.

Показувати повідомлення за: Сортувати за
Відповісти Сторінка 1 з 1 [ 9 повідомлень ]

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість

Доступно

Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі
Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете додавати файли у цьому форумі
Знайти:
Вперед:   
cron