Запам'ятати мене з цього комп'ютера
Рыболовный интернет-магазин Фиш-мир
Ця тема закрита, ви не можете редагувати повідомлення і писати відповіді Сторінка 3 з 3 [ 34 повідомлень ]
ІІ Кубок Львівської обл. Береговий спінінг. Прилбичі

Модератор
Аватар користувача
З нами з:
28 квітня 2009, 12:50
Повідомлень: 995
Звідки: Тернопіль
Дякував (ла): 237
Подякувати: 586
Повідомлення
Додано: 26 липня 2011, 08:54
написав КСС
написав m1g0r
жалко що небуло з ким відвідати дані змагання...

Ігорку вибачай, але не було можливості і тебе забрати на ці змагання. На майбутнє, я думаю, fishing-club потрібно задуматись над збором і організацією каси взаємодопомоги для участі клубівців у змаганнях.

ОФФТОП, Та діло зовсім не в витратах, я сам достатньо заробляю, щоб профінансувати собі поїздки, просто для того, щоб купити авто для поїздок потрібно заробляти ще більше... а без коліс на змагання добиратися то утопія і потом ніякого кайфу від процесу...
Сергію Івановичу велика уважуха, за те що зумів організувати команду, найти фінансування і найшов можливості повозити команду по змаганнях... ІМХО, От такого Голови Федерації Риболовного Спорту НАМ явно не вистачає...


Постійний відвідувач
Аватар користувача
З нами з:
09 березня 2009, 21:09
Повідомлень: 183
Звідки: Львів
Дякував (ла): 3
Подякувати: 22
Повідомлення
Додано: 26 липня 2011, 09:11
Фото,перші звіти,протоколи:http://www.active.lviv.ua/24-07-2011-t4898.html#p84657
Традиційно при підрахунках була допущена помилка. :( Відповідно, команда ТРГО зайняла 3-є місце,а команда "Антилопа Гну" - 2-є.
Висловлюємо подяку Тернопільчанам за чесну боротьбу і хорошу компанію. :heey:
Рыба-друг,а не еда!!!

Активний дописувач
З нами з:
14 липня 2010, 16:36
Повідомлень: 77
Звідки: Волинський край
Дякував (ла): 26
Подякувати: 11
Повідомлення
Додано: 26 липня 2011, 10:55
Дорога на Прилбичі
Зображення
Вже у Прилбичах
Зображення

Зображення

Зображення

Зображення

Зображення

Перед шикуванням
Зображення

Зображення

Зображення

Зображення

Зображення

Шикування
Зображення

Зображення

Зображення

Зображення

Зображення

У змаганні взяло участь згідно Протоколу 51 чол., включаючи два БОТи або 17 команд
Оголошення результатів

Зображення

Зображення

У командному заліку:

4 місце – „Форсаж” (Півень Юрій, Волохов Микола, Віжанський Віталій)
Зображення

3 місце - "Громада рибалок Теребовлянщини" (Прокопенко Петро, Грицина Руслан, Мудрий Сергій)
Зображення

2 місце – „Антилопа Гну” (Міхненко Олександр, Юженко Сергій, Черпак Олександр)
Зображення

1 місце – Upstream (Потилицький Денис, Пономаренко Костянтин, Князев Сергій)
Зображення

В особистому заліку:
3 місце - Князев Сергій (команда Upstream)

Зображення
2 місце – Потилицький Денис (команда Upstream)
Зображення
1 місце - Грицина Руслан (команда "Громада рибалок Теребовлянщини")
Зображення

Загальне фото учасників змагання
Зображення

Подяка львівським колегам за організоване змагання, а також іншим учасникам: із Волині, Рівненщини, Житомира, Тернополя, Чернівців.
За це повідомлення автора B.B.B. подякували:
кочевник (26 липня 2011, 13:04)


Активний дописувач
Аватар користувача
З нами з:
01 березня 2011, 15:11
Повідомлень: 97
Звідки: Львів
Дякував (ла): 40
Подякувати: 20
Повідомлення
Додано: 26 липня 2011, 13:07
Дякую всім учасникам, суддям, організаторам та спонсорам 2-го Кубку Львівської області!!!!
Особлива подяка всім «іноземним » командам, які розбавили наше традиційне дербі (Львів - Луцьк ) та за рахунок участі Тернополю, Рівного, Чернівців (і дебютантів наших змагань – Житомир) зробили ці змагання дійсно відкритим Кубком західноукраїнського масштабу!!! Сподіваємось , що ті хто приїхав не пошкодували, а ті – хто не зміг приїхати цього разу, переглянувши звіти, протоколи та відгуки – вже шкодують і тихенько готуються до наших наступних змагань ! На мою думку, в цілому (а особливо в спортивному плані) змагання пройшли на нормальному рівні. Більш менш рівні умови були створені для всіх учасників, як і передбачалось (через пресинг, погоду та рельєф) ставку треба було робити на ближню дистанцію та окуня (переважно 20 гр). Погода також була не оригінальною, Львів без дощу це майже не Львів а якщо ще і змагання – то дощ – Гарантований !!! (добре що основна злива потрапила на обідню перерву, спортсмени перечекали її в машинах). Атмосферний тиск стрибав як шалений, вітер періодично змінював напрямок та свою силу (від штилю і до майже урагану). Про вплив погоди на активність хижака можна було простежити (найбільш виразно) по зоні «В», 1 етап - переможець мав 74 окуня, 2 етап – лише П'ЯТЬ окунів , 3 етап - знов 58 шт. Неконтрольовані «виходи» місцевих корів в зони також додавали колориту в атмосферу та антрактантів з мулом у водойму , я вже мовчу про голодних хижих карасів та потужні «коропові паровози» – все це створювало додаткові складнощі але одночасно і робило ці змагання цікавими та незабутніми.
Маючи перевагу домашньої водойми, мені на протязі останніх двох тижнів вдалось 3 рази потренуватись в зонах, відповідно напрацювати більш менш «робочі схеми», Денис був один раз, Сергій жодного (але ми йому все розповіли ).
Перший етап. Зона «А», перший рестарт – зірки на небі напевно зійшлись як треба, і по жеребу я встаю в 2 сектор (по тренуванню - перспективний) – тобто все мало би бути в «шоколаді» . Старт - пробиваю «фінкою» – але несподівано багато травички та зачепів, окунчик бере приманку надзвичайно делікатно, кожний другий окунь «злитий» причому ще на початку проводки, всього за рестарт беру з 13 окунців – по результатах рестарту десь в середині. Другий рестарт, при заході в сектор (вроді 11) зламується підставка під резервний спінінг, до берегу далеченько – перекладаю резервний лайтовий спін собі за спину, пробую ловити в таких умовах «фінкою». Все заважає , але пару окунчиків беру на перших забросах, риби в секторі мало - треба перебігати. Беру палки, підсак, держак, садок – відповідно перекручуються між собою приманки – результат обірвав мормиху на «фінке» - з метою економії часу вимушений ловити лайтіком. Але ловити 20 грм. окуня, шнуром 8 лб з 0,16 флюром – м’яко кажучи не оптимально , максимально послаблюю фрікцион але сходи тривають. На шнур беру все ж таки ще з 8 окунців, але темп не радує - «фініш». Справи погані - зона ловить, я туплю і я вже десь нижче середини. Третій рестарт, встигаю підремонтувати на скору руку держак під резервну палку, вже зручніше. Старт, пару забросів, але жилка з катухі на «фінці» дає бородку , розпутую і .. на підмотці жилка рветься – нерви, нерви , ставлю іншу мормиху, «вперед всіх рвати» і .. на забросі момиху відстрілюю, все досить , час минає швидко - «фінку» в бік, знову шнур та лайт – до фінішу ловлю лише з 7 окунців. Відчуваю, що етап провалив і що з 28 окунцями я десь в середині зони - ПОГАНО . Ось таким нервовим виявився для мене перший етап. Втишає, що хлопці з нашої команди виступають набагато краще (1 та 3 в своїх зонах), я 7 і я якір команди.
Другий етап. Зона «В», риба відчуваючи наближення дощу та пресинг спортсменів стала надзвичайно пасивною, причому по всій зоні. Таки (важки) умови мені вже подобаються, треба підібрати ключик і кожний спійманий окунчик пересуває щасливчика на декілька місць в турнірній таблиці. Після двох рестартів я з трьома окунчиками десь в 3-ці, але третій рестарт – в мене «нічого», відповідно мене посунули на 6 місце у зоні – переможець зони (Міхненко Олександр з Рівне) мав лише на 2-а окунчика більше за мене. В нашій зоні навіть з’явились неочікувані «баранки». Лише два окунчика – і цілих 5 місць в таблиці – круто і жорстко одночасно. Мої хлопці знов виступили класно (на двох 4 бали), а значить тягнуть на себе команду та наші шанси ще не втрачені .
Третій етап. Зона «С» – після перерви та настанов від своєї команди а також примусового тренування (під наглядом та «майстер – класом» від Сергія та Дениса), відновлюю «віру в себе» та вирушаю в свою зону. Попереду мене в мою зону їдуть Прокопенко Петро (Тернопіль) – я знаю, що він дуже сильний «мормишатник» і що два етапи він гарно виступив (має дві одиниці). Також бачу Кошеля Юру (Житомир) , знаю їх «мормишатську школу» не по чуткам (був в квітні на їх Чемпіонаті) – сильний хлопець. Початок етапу, перший рестарт – стартовий сектор 5. По попереднім розкладам та настановам команди – має працювати 6-8 сектор. Вітру не має – майже штиль, навіть на поверхні зони «С» помітні ознаки наявності окуня. Умови ідеальні для делікатної снасті - тому працюю лише на моно і «фінкою». Роблю близько 5 забросів, але риби тут не багато (один тичок та ще один окунець у садку), паралельно пробую спостерігати за сусідами, зона ловить але дещо краще справи йдуть в 1-2 секторах. Там Юра Байда має вже 3 або 4 окунці – побачити не складно, Юра «палиться» - тобто працює підсаком, крім того і його сусід витягнув пару окунів. Ага, значить мені туди і треба – ломлюсь, поки інші не зайняли вільні пів сектори. Тихенько (як для майже 100 кг) заходжу у вільний 2-й пів сектор, заброс – окунь, наступний так само. Потім катаю 2-х окунців на приманці (обидва сходять ще на початку виважування), окунь бере але бере делікатно, вношу відповідну корективу в проводку – ага знов покльовка та ще і легкий дотик до підводного кущику з водоростей, потім знову - супер - він тут і напевно його ціла зграйка сховалась біля цього кущику! Так і є, окуня почали сідати вже впевненіше, темп непоганий але шкода, що час рестарту також впевнено добігає кінцю. Суперники (особливо 2-а з Волині в 1-му секторі) ловлять також не погано, все «фініш». Перехід і зважування підтвердили, що окуня більше саме в перших секторах і я з 20 хвостами «тимчасовий лідер» зони . В мене рестарт в 13 секторі, місце в цілому перспективне, але роздуми («тут ловити чи пробувати повернутись у 1-2-й сектори»?), перериває сигнал «старт» та ривок Юри Байди з 11 сектору - в напрямку перших секторів. Все - коливання в бік, мій стадний інстинкт спрацьовує, «вперед» (тобто «в зад») на 2-й сектор, по дорозі «в спринтерському забігу» таки обганяю Юру , прибігаю, але власне моя секретна точка на жаль зайнята іншим спортсменом, ладно встаю трохи лівіше – окунь тут також має бути. Юра Байда та Роман Семчишин («Світ Рибалки») розташувались в першому секторі. Роман вже має пару окунів , це трохи діє на нерви, але я дещо віддихавшись, з першого забросу таки беру окуня, потім працюю по попередній схемі, але останні хвилин 10-15 мій темп спадає, змінювати арсенал (до окуня я вже «не дістаю», хоча сусіди кидають трохи далі і половлюють ) або місце сенсу вже не має – «фініш рестарту ». На зважуванні в мене з 15 окунями – другий результат рестарту, Роман з 21 хвостом мене таки обігнав (але скаржиться, що він «провтикав» перший рестарт – мав всього 3-и хвости). Тобто лідерство в зоні (після двох рестартів) лишається за мною . Мій стартовий сектор №11 – знов роздуми, коливаюсь між «бігти знов на перші сектори», «далекувато», «може там вже і окуня «підвибили та запресували», «багато таких розумних та спостережливих», але поруч проходить Андрій Чернявський (дякую!) і дає «наколку» на 13 сектор (він там взяв 9 окунців), перевіряю інформацію через сусіда по сектору Прокопенко Петра, він каже що взагалі ця частина зони досить «глуха по окуню» і він особисто «рве» в перші сектори. Трохи ще поговорили за їх човникові змагання ( будуть через тиждень) - Петро «підігрів тему» розповідями та фото про дорослих (3-5 кг) судаків та щупаків на Тернопільському ставку. Але треба повертатись до нашого мікро окуня, відповідно приймати складне рішення – «буду ловити в 13-му секторі» (на перші «не встигну») та можу завалити лідерство на «непробитій» мною точці. Останній рестарт – відразу зміщуюсь у 13- й сектор, на першій проводці тичок і з другої проводки беру окуня – добре, потім відразу ще одного. Спостерігаю, що всі спортсмени зійшлись в перші 7 секторів, а Юра та Роман знову опинились в 1-2 секторі (причому Юра Байда туди біг аж з 18 сектору), відповідно можуть мене «вставити». На крайні 7-8 секторів лишається всього 2 спортсмени (я і Карпюк Роман (той що з Луцьку) – заспокоюю себе, що це також добре – менший пресинг і т.і. Розслаблятись не варто, хоча шансів на лічку (після 2-х етапів) в мене нуль, підводити команду не маю права - впиратись і ще раз впиратись!!! Пробиваю сектор і до початку вітру (шаленого) встигаю взяти ще з 12 шт. З початком вітру – окунь в моєму секторі затихає, бігу в сусідні (бачу, що єдиний сусід встигає взяти ще 2-х окунців), але в мене вже без покльовок – «фініш» . На зважуванні Семчишин Роман мене вітає, запасу міцності мені таки вистачило, в загальному (за етап) в мене 51 окунь у Романа (він другій) 41, у Юри Байди 30 (він третій) – ДОБРЕ!!! Тобто, нарешті і я потрапвив на роздачу риби та отримав певну компенсацію за попередньо завалені два етапи.
Останній етап наша команда виступила вдало , на всіх лише 5 балів – шанси у Дениса та Сергія на особистий залік та в цілому у нас на командну медальку є (але які?). Знаємо, що гарно виступали та мають шанси на призи Тернопіль, Рівне,Житомир . До протоколів навіть не підходимо, хочеться зберегти інтригу до останнього.
Підведення підсумків, нагородження – все добре – хлопці Денис (срібло), Сергій (бронза), командою – ми Перші і Кубок (командний) лишається у Львові! Вітаю, всіх призерів та особливо володаря Кубку (в особистому заліку) Грицину Руслана !!! Вітаю також команди з Рівне та Тернополю – з срібними та бронзовими медалями!!!
Всім дякую за приємне спілкування та гарно проведений час!!! До нових зустрічей на водоймах!
P.S. Враховуючи присутність на наших змаганнях достатньої кількості команд з інших областей (а також отримані від них пропозиції), впевнений, що наступні львівські змагання будуть проходити у два дні!!! Спортсменам все ж буде легше – власне, для нас (спортсменів) змагання і проводяться!!!
За це повідомлення автора кочевник подякували:
Killer (26 липня 2011, 20:42)

Показувати повідомлення за: Сортувати за
Ця тема закрита, ви не можете редагувати повідомлення і писати відповіді Сторінка 3 з 3 [ 34 повідомлень ]

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 13 гостей

Доступно

Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі
Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете додавати файли у цьому форумі
Знайти:
Вперед:   
cron