Запам'ятати мене з цього комп'ютера
Рыболовный интернет-магазин Фиш-мир
Відповісти Сторінка 1 з 1 [ 5 повідомлень ]
Щука семужного посола

Клубівець
Аватар користувача
З нами з:
01 березня 2010, 14:11
Повідомлень: 379
Звідки: Тернопіль
Дякував (ла): 151
Подякувати: 229
Повідомлення
Додано: 08 вересня 2011, 09:32
З одного форуму. Сам ніколи цього неробив. буде риба буду пробував.

Меня приятель-спиннингист научил делать щуку семужного посола!!! Чистим щуку (любого размера), срезаем два куска филе (от головы до хвоста), засаливаем соль-сахар (3:1), заворачиваем в тряпку и на 1-2 сутки в основное отделение холодильника. Просоленную рыбу кусками нужного размера перекладываем в полиэтил.пакеты и в морозилку минимум на 2-3 дня(чтобы убить всех потенциальных паразитов), а реально - рыба лежит в морозилке, пока в ней не появилась потребность. Захотел рыбки-достал пакет из морозилки нужного размера, разморозил, нарезал острым ножом тонкими кусочками поперек костей (если очень крупная щука - кости желательно выбрать), сложил все в банку и залил раст.маслом. А дальше - как всегда: достал баночку из холодильника, пару-тройку кусочков щуки на бутерброт и с горячим чаем


Активний дописувач
Аватар користувача
З нами з:
24 квітня 2011, 20:18
Повідомлень: 114
Звідки: Тернопіль
Дякував (ла): 66
Подякувати: 56
Повідомлення
Додано: 08 вересня 2011, 11:08
написав Shymaher
Меня приятель-спиннингист научил делать щуку семужного посола!!!

Оригінальне рішення!
Попробуєш - похвались....


Клубівець
Аватар користувача
З нами з:
09 грудня 2008, 17:41
Повідомлень: 370

Дякував (ла): 160
Подякувати: 105
Повідомлення
Додано: 08 вересня 2011, 15:30
написав Rst
написав Shymaher
Меня приятель-спиннингист научил делать щуку семужного посола!!!

Оригінальне рішення!
Попробуєш - похвались....


Я таким методом завжди роблю червону рибу. Дуже непогано виходить. Ще класно тим що коли приходять гості а ти нічого не готовив. Дістав рибу. Поклав на канапки і вперед. А по 50 :drunk: так класно :good: з рибкою.
За це повідомлення автора Killer подякували:
Rst (14 вересня 2011, 11:13)


Активний дописувач
Аватар користувача
З нами з:
24 квітня 2011, 20:18
Повідомлень: 114
Звідки: Тернопіль
Дякував (ла): 66
Подякувати: 56
Повідомлення
Додано: 14 вересня 2011, 11:14
написав Killer
Я таким методом завжди роблю червону рибу.

ну щука так.... не дуже червона ))


Клубівець
Аватар користувача
З нами з:
09 грудня 2008, 17:41
Повідомлень: 370

Дякував (ла): 160
Подякувати: 105
Повідомлення
Додано: 15 вересня 2011, 18:45
написав Rst
написав Killer
Я таким методом завжди роблю червону рибу.

ну щука так.... не дуже червона ))


Так і приправи різні бувають.

Показувати повідомлення за: Сортувати за
Відповісти Сторінка 1 з 1 [ 5 повідомлень ]

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей

Доступно

Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі
Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете додавати файли у цьому форумі
Знайти:
Вперед:   
cron