Додано: 31 жовтня 2011, 20:34
ЗАТВЕРДЖУЮ
Президент ТОФРС
______________ Дида О.І.
ПОЛОЖЕННЯ
ПРО ВІДКРИТИЙ ЧЕМПІОНАТ ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСТІ
З ВИЛОВУ РИБИ МОРМИШКОЮ З КРИГИ
1. Мета та завдання:
– популяризація традиційних видів спортивної рибалки;
– залучення широких верств населення до змістовного та активного відпочинку;
– виявлення кращих команд та спортсменів з вилову риби на мормишку.
2. Керівництво проведення Чемпіонату
Загальне керівництво здійснює Тернопільська обласна Федерація риболовного спорту, Тернопільський територіальний відділ Верхнє-Дністровського державного басейнового управління охорони, використання і відтворення водних живих ресурсів та регулювання рибальства та Тернопільський обласний центр фізичного здоров’я населення “Спорт для всіх”. Безпосереднє керівництво та проведення відкритого Чемпіонату покладається на головну суддівську бригаду, затверджену Тернопільською обласною Федерацією риболовного спорту.
3. Термін та місце проведення
Відкритий обласний Чемпіонат вилову риби мормишкою з криги проводиться 5 лютого 2012 року з 7 до 17год. у м. Тернополі на міській водоймі. Став розташований на р. Серет, лівій притоці р. Дністер, у центральній частині м. Тернополя. Загальна площа – 350 гектарів. Середня глибина 3,35 метра, найбільша 12 метрів.
4. Учасники змагань
До участі у Чемпіонаті допускаються команди та учасники всіх вікових груп, які подали попередні заявки та одержали погодження оргкомітету. Склад команди – 3 чоловіка.
5. Умови проведення Чемпіонату
Відкритий Чемпіонат Тернопільської області проводиться згідно "Правил проведення змагань
з риболовного спорту" з вилову риби мормишкою з криги, є особисто-командним, внесок з кожного учасника змагань 70,0 грн. для чл.ФРСУ, для інш.- 100,0грн.
7.00-7.30 - реєстрація учасників,команд;
7.30-8.15 - інструктаж, жеребкування, відкриття змагань;
8.15-8.30 - перехід до зони лову;
8.30 - старт І туру;
11.00 - завершення першого туру;
11.00-12.15 підведення підсумків першого туру - обід;
12.15-12.30 перехід до зони лову;
12.30 - старт ІІ туру;
15.00 - завершення ІІ туру, фініш змагань;
15.00-16.30 зважування риби, підведення підсумків;
16.30 -17.00 - нагородження переможців, закриття змагань.
6. Нагородження
Переможці та призери нагороджуються цінними призами, грамотами та медалями.
7. Фінансові витрати
Витрати, пов’язані з придбанням цінних призів та медалей за рахунок спонсорів. Витрати, пов’язані з нагородженням, підготовкою місць змагань, харчуванням суддів та учасників Чемпіонату, за рахунок внесків учасників.
8. Безпека під час проведення змагань
Відкритий Чемпіонат проводиться у відповідності до Постанови Кабінету міністрів України від 18 грудня 1998 року № 2025 “Про порядок підготовки спортивних споруд та інших спеціально відведених місць для проведення масових спортивних заходів та культурно-видовищних заходів”.
9. Заявки
Попередні заявки подаються до 20 січня 2012 року за адресою: м. Тернопіль, вул. 15-квітння, 6А, 9.00 до 19 год. з обов»язковим дублюванням на сайті fishing-club.te.ua Оригінали заявок на участь у Чемпіонаті, завірені лікарем, подаються при прибутті на місце змагань головному секретарю суддівської колегії за годину до початку Чемпіонату.
Дане положення є офіційним запрошенням на Чемпіонат.
Особливі умови:
1. Виловлена риба зберігається учасниками у виданих номерних кульках, у секторі вилучається суддями для зважування і зберігається до кінця змагань.
2. Зважування проводиться суддями. До заліку приймається вся виловлена риба.
3. Тривалість змагань – 2,5години, в два тури.
4. Визначення особистих результатів здійснюється за найменшою сумою місць, зайнятих спортсменом на змаганні.
5. Командна першість визначається за найменшою сумою зайнятих місць у секторах членами команд.
6. Нагородження переможців відбудеться на місці проведення змагань, вручення нагород, призів та грамот проводитимуть організатори та спонсори.
Тел.для довідок 0673500235 керівник напрямку Копчак С.І.
http://fsfu.org.ua
За це повідомлення автора
КСС подякували:
кочевник (31 жовтня 2011, 21:50)