Запам'ятати мене з цього комп'ютера
Рыболовный интернет-магазин Фиш-мир
Ця тема закрита, ви не можете редагувати повідомлення і писати відповіді Сторінка 1 з 2 [ 20 повідомлень ]
Мормишка. Відкритий обл чемпіонат. Біла Церква 11.03.2012р.

Активний дописувач
Аватар користувача
З нами з:
31 жовтня 2011, 16:55
Повідомлень: 118
Звідки: м.Біла Церква, Київська область
Дякував (ла): 0
Подякувати: 1
Повідомлення
Додано: 31 жовтня 2011, 17:02
Шановні рибалки та усі наші друзі!

25.10.2011 року голова БМГО «Рибальський Клуб Юр’ївська Рось» Богданець Ігор Васильович провів останні переговори з керівником мормишечного руху КОФРС – Байталохой Сергієм.

Було чітко домовлено, що відбірковий обласний чемпіонат по мормишці буде в Трушках 15.01.2012 року, проводити його буде БМГО «Рибальський Клуб Юр’ївська Рось» і у співорганізаторах буде спорткомітет м.Біла Церква та КОФРС. Проводити будемо тільки по правилам ФРСУ і якщо набираємо до 25 команд і більше, я запрошу для кваліфікованого суддівства суддю національної категорії Мірошника Дмитра Ростиславовича та його дружину суддю першої національної категорії Русанову-Мірошник Ірину Петрівну (м.Харьків), а також батька суддівського руху в Україні заслуженого суддю України та ФРСУ – Двірного Якова Андрійовича.

Наш Клуб виставляє приблизно 10 команд по три спортсмени і з м.Біла Церква ще п’ять команд, це без шинників – є рішення з масовкою закінчувати нам 50-70 спортсменів вистачить бо 130 обслуговувати дуже тяжко на всіх напрямках. «Положення» вже буде на той неділі на всіх форумах наших друзів. КОФРС буде проводити свою реєстрацію в себе на форумі, а ми свою – потім об’єднаємо. Рішення зі сторони КОФРС було обговорено колегіально з Новгородським Денисом, Левченко Віталієм (вони були у нас в Трушках і їм дуже сподобалося) та Байталохой Сергієм, ми як завжди виставляємо достойні призи, харчування, дипломи, ювілейні значки, телебачення, уют і комфорт, а родина Мірошників та наші кваліфіковані судді забезпечать бездоганне суддівство згідно «Правилам ФРСУ по мормишці введенні у 2011 році».

Запрошуємо представників обласних федерацій України до нас на змагання – на нейтральну територію, ми знаходимося в центрі держави і всім буде зручно до нас добиратися.

Решта питань, які виникнуть по ходу підготовки змагання можливо задати на форумі - де було розміщено «Положення» і запрошення, чи на нашому форумі БМГО «Рибальський Клуб Юр’ївська Рось» або за контактним телефоном зі мною.

А надалі у нас є пропозиція зробити в Білій Церкві нейтральний трамплін (негласний) для відбору на Чемпіонати та Кубки України і не тільки по мормишці але і по поплавку та береговому спінінгу. Біла Церква розташована для всіх дуже зручно – в центрі, міцний Білоцерківський рибальський Клуб, зимова водойма найкраща у Київській області, а умови під їзду та проведення - просто люкс і без альтернативи, «що ще треба Українському спортсмену для того щоби зустріти достойну старість» (як казав Абдула).

Попередньо з м.Біла Церква подали і підтвердили свою участь у змаганні наступні команди:
1. «Глобус»;
2. «Три Сергія»;
3. «Пірати»;
4. «Гайок»;
5. «Bc-city»;
6. «Окунь-І»;
7. «Окунь-ІІ»;
8. «Карась»;
9. «Мормишка»;
10. «Шалені пінгвіни».

Слідкуйте за нашими новинами.
http://www.yurivska-ros.com.ua/

Голова БМГО "Рибальський Клуб Юр`ївська Рось" - Богданець І.В.
Голова БМГО "Рибальський Клуб Юр`ївська Рось"
http://www.yurivska-ros.kiev.ua
Востаннє редагувалось i.bogdanets в 08 лютого 2012, 16:52, всього редагувалось 3 разів.

Активний дописувач
Аватар користувача
З нами з:
31 жовтня 2011, 16:55
Повідомлень: 118
Звідки: м.Біла Церква, Київська область
Дякував (ла): 0
Подякувати: 1
Повідомлення
Додано: 31 жовтня 2011, 17:10
«ПОГОДЖУЮ»
Начальник відділу Білоцерківської міської
ради з питань фізичної культури та спорту
______________ Матвієць В.М.
«_____»_____________2012р.


«ЗАТВЕРДЖУЮ»
Директор Білоцерківського міського центру фізичного
здоров’я населення «Спорт для всіх»
_____________ Павлюк К.М.
«_____» ____________2012р.


«ЗАТВЕРДЖУЮ»
Голова БМГО «Рибальський клуб Юр`ївська Рось»
_____________ Богданець І.В.
«_____» ____________2012р.



ПОЛОЖЕННЯ (проект на 28.10.2011р)
про проведення змагання
"Київський обласний відкритий чемпіонат та п’ята відкрита першість м.Біла Церква по вилову риби мормишкою з льоду"
Київська область, Білоцерківський район,
Верхнє Білоцерківське водосховище,
с.Трушки, р.Роставиця, водна база відпочинку «Жаба»
14-15 січня 2012 року


Головний спонсор змагання:
спеціалізований рибальський магазин «Глобус»
ПП Лемеш Дмитро Анатолійович (м.Біла Церква).


1. Мета та завдання.

1.1. Популяризація зимового риболовного спорту, а саме - змагання з вилову риби мормишкою з льоду.
1.2. Підвищення спортивної майстерності, вдосконалення техніки володіння сучасним риболовним знаряддям.
1.3. Визначення переможців, призерів та номінантів змагання, як в командному так і в особистому заліку.
1.4. Визначення переможців в особистому заліку для комплектування кандидатів збірної команди.
1.5. Оздоровлення учасників факторами оточуючого середовища під час заходу та виховання навикам екологічної культури.
1.6. Приклад для молоді проведення особистого вільного часу на природі, в колі друзів та однодумців.

2. Місце і час проведення заходу.

2.1. Захід проводиться 14-15 січня, субота і неділя 2012 року. Київська область, Білоцерківський район, Верхнє Білоцерківське водосховище, с.Трушки, р.Роставиця на водній базі відпочинку «Жаба» з 7-00 до 19-00.

3. Статус і характер змагання.

3.1. Змагання - не є комерційне.
3.2. Змагання по характеру: особисто - командне.
3.3. Склад команди – 3 спортсмена.

4. Учасники. Спортсмени. Безпека.

4.1. Організаційний комітет, керівництво, спонсори, запрошені почесні гості, судді, вболівальники та інші – автоматично набувають статусу «Учасника» і знаходячись на території заходу згідно свого статусу виконують умови даного «Положення».
4.2. До участі у змаганні допускаються учасники, віком від 18 років, з відповідним станом здоров'я, які сплатили благодійний реєстраційний внесок та отримали виклик - запрошення організаторів.
4.3. Учасники які виконали вимоги п.4.2 – надалі набувають статус «Спортсмен» і виконують згідно свого статусу умови даного «Положення».
4.4. Спортсменам видаються бейджики встановленого зразка, які будуть являтися: перепускними документами на змагання, атрибутами для встановлення особи рибалки та розіграшу призу «Фортуна удачі» і інших призів.
4.5. Спортсменам обов’язково потрібно бути екіпірованими - льодобуром, зимовим рибальським ящиком, рибальським знаряддям та її оснащенням, тепло вдягнутим, мати відповідне зимове взуття для безпечної участі у змаганні.
4.6. Спортсменам у випадку погіршення стану здоров'я на змаганні - негайно повідомити Головного суддю.
4.7. Учасники та спортсмени зобов'язані:
4.7.1. дотримуватися правил поведінки: взимку на льоду, даного «Положення», а також морально-етичних норм в суспільстві під час заходу;
4.7.2. беззаперечно виконувати розпорядження і вказівки суддів;
4.7.3. під час заходу нести повну відповідальність за наслідки, до яких можуть привести порушення ними: правила безпеки на водоймі, недотримання спортивного режиму, невиконання норм поведінки в місцях загального призначення.
4.8. На змагання запрошені всі видатні і відомі ЗМІ м.Біла Церква.
4.9. В кінці заходу буде зроблено загальне фото учасників та спортсменів, а також індивідуальне фотографування переможців, спонсорів, керівництва та організаторів заходу.
4.10. Захід від початку і до кінця знімається на відеоапаратуру оператором Клубу, надалі змонтованим фільм буде демонструватися на каналах наших телевізійних спонсорів та розташований на власному сайті Клубу (www.yurivska-ros.com.ua) у розділі «Відеогалерея». Всі видатні та цікаві моменти будуть зафіксовані фотографом Клубу і розташовані на власному сайті Клубу у розділі «Фотогалерея» .
4.11. Безпеку на льоду під час проведення заходу забезпечують підрозділи рятувально-водолазної служби м.Біла Церква, а також фахівці МНС м.Біла Церква. Усі вимоги чи указівки по безпеці на льоду вище перелічених служб є обов’язковим для негайного виконання спортсменами та учасниками на протязі усього заходу.
4.12. Без заміру і перевірки льоду на безпеку, безпосередньо перед змаганням водолазно-рятувальною службою та надання дозволу на його проведення - виходити на лід усім учасникам і спортсменам заходу категорично заборонено.

5. Організатори. Суддівство.

5.1. Безпосередню організацію і підготовку заходу здійснює БМГО "Рибальський клуб Юр`ївська Рось", при спільній організації з відділом Білоцерківської міської ради з питань фізичної культури та спорту, Білоцерківським міським центром фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» та КОФРС (Київська обласна федерація рибальського спорту).
5.2. Безпосереднє проведення та суддівство змагання здійснюється - суддівською бригадою під керівництвом Головного судді, яких узгодили і затвердили організатори заходу.
5.3. Головний суддя керує проведенням змагання, проводить жеребкування, несе відповідальність за додержання спортсменами діючих «Правил змагання ФРСУ» і «Положення», розподіляє обов'язки серед судів.
5.4. Суддівська колегія у відповідності до діючих «Правил» і «Положення» про змагання несе відповідальність за визначення результатів змагання.
5.5. Судді здійснюють контроль за діями спортсменів під час змагання, а також збирають та проводять зважування виловленої риби.
5.6. Нагляд за роботою суддів здійснює Головний суддя змагання. У випадку прояву суддею лояльного або навпаки упередженого ставлення до спортсменів, такий суддя підлягає дискваліфікації та негайній заміни.
5.7. Склад суддівської колегії: Головний суддя, секретар змагання, судді.
5.8. Спортсмен не може втручатися в роботу судів. Всі довідки з питань проведення змагання і щодо результатів - він повинен одержувати через капітана команди.
5.9. Секретар реєструє спортсменів на змагання, приймає благодійні внески, несе відповідальність за оформлення документації змагання.

6. Реєстрація команд і спортсменів.

6.1. Усі спортсмени бажаючі прийняти участь у змаганні повинні попередньо зробити заявку шляхом: зателефонувавши організаторам заходу (телефон 050-448-5015 Ігор), в усній формі або зареєструватися на форумі Клубу чи форумах відповідних федерацій у розділі «Мормишка. Відкритий обласний чемпіонат. Біла Церква 15.01.2012р».
6.2. При реєстрації вказати такі дані:
- Назва команди та з якого міста;
- Прізвище, ім’я та по батькові кожного спортсмена;
- Хто капітан команди.
- Категорія, мобільний телефон капітана.

Приклад:
Команда «Олександрія» м.Біла Церква
к. Сокира Петро Іванович («КОФРС») 050-111-11-11
Лопата Іван Петрович («БМГО»)
Гарбуз Олександр Абрамович (м.Біла Церква)

6.3. Командам і спортсменам з м.Біла Церква благодійні реєстраційні внески можливо здавати секретарю змагання в будь-який день, але не пізніше 12.01.2012 року (четвер).
6.4. Приїжджим командам і спортсменам благодійні реєстраційні внески можливо здавати секретарю змагання в день реєстрації 14.01.2012 року (за попередньою домовленістю).
6.5. Подача заявок та реєстрація проводиться до 14.01.2012 року.

7. Програма заходу.

7.1. 14.01.2012р., субота - день тренування.
- з 8:00 до 18:00 заїзд спортсменів та учасників на місце розташування заходу, тренування поза зонами змагання, розгортання табору змагання, влаштування спортсменів і учасників на ночівлю, розташування автозасобів, встановлення огородження по всьому периметру зон обох турів змагання.
7.2. 15.01.2012р., неділя – день реєстрації та змагання.
- з 6:30 до 7:30 реєстрація команд і спортсменів, видача особистих бейджиків та нагрудних номерів, жеребкування між командами і спортсменами по визначенню зон в першому турі.
- з 7:30 до 7:40 урочисте відкриття змагання.
- з 7:40 до 8:00 час спортсмену для прибуття до своєї зони першого туру (по голосовій команді Головного суді), після перевірки (по голосовій команді лінійного суді) – вхід в свою зону, підготовка рибальського знаряддя.
- 8:00 старт змагання, початок першого туру (постріл Головного судді зі стартового пістолета).
- 11:00 кінець першого туру (постріл Головного судді зі стартового пістолета).
- з 11:00 до 11:45 підбиття підсумків вилову риби спортсменів першого туру суддями в штабі секретаріату при присутності капітанів команд, оголошення результату першого туру як в командному так і в особистому заліку та жеребкування між командами і спортсменами по визначенню зон в другому турі.
- з 11:45 до 12:40 обід (юшка, картопля з м’ясом, салат, нарізка, котлети, напої, чай, кава, хліб).
- з 12:40 до 13:00 час спортсмену для прибуття до своєї зони другого туру (по голосовій команді Головного суді), після перевірки (по голосовій команді лінійного суді) – вхід в свою зону, підготовка рибальського знаряддя.
- 13:00 початок другого туру ( постріл Головного судді зі стартового пістолета ).
- 16:00 кінець другого туру, фініш змагання (постріл Головного судді зі стартового пістолета).
- з 16:00 до 16:40 підбиття підсумків вилову риби спортсменами другого туру суддями в штабі секретаріату в присутності капітанів команд, підбиття загального підсумку за двома турами вилову риби як у командному так і в особистому заліку.
- з 16:40 до 17:15 урочисте нагородження переможців та призерів за підсумками результату змагання, як в командному так і в особистому заліку, розіграш призу «Фортуна удачі» і інших призів та закриття заходу.
- з 17:15 до 19:00 збирання та складання майна Клубу, прибирання зон вилову риби і місця розташованого табору та автостоянки, відбуття з території проведення заходу.

8. Правила змагання.

8.1. "Київський обласний відкритий чемпіонат та п’ята відкрита першість м.Біла Церква з вилову риби мормишкою з льоду" змагання особисто - командне, проводиться в два тури протягом одного дня, тривалість кожного туру – три години, перерва між турами - дві години.
8.2. Кожна команда формується самостійно, склад команди три спортсмени, назва команди вільна та з призначенням капітана.
8.3. Спортсмен зобов'язаний змагатися в зимовій рибальській спортивній формі, мати стартовий номер, документи, що його засвідчують (паспорт, водійські права, а для членів БМГО "Рибальський клуб Юр' ївська Рось" - посвідчення Клубу).
8.4. Спортсмен зобов'язаний знати і додержуватися «Правил змагання» та даного «Положення», своєчасно з’явитися на старт і фініш та під час змагання не шуміти і не заважати іншим спортсменам.
8.5. Спортсмен, який виловив рибу виду або розміру забороненого відповідними правилами, зобов'язаний
негайно випустити її у водойму. Така риба не заліковується.
8.6. До заліку приймається вся виловлена риба. Заліковується риба навіть, коли вона випадково виловлена не за рот. У разі наявності обмежень щодо видів та розміру риби, яка дозволена для ловлі відповідними правилами, інформація про це буде надана спортсменам перед змаганням.
8.7. Для командного змагання суддями встановлюється ділянка вилову риби, яка ділиться на три зони – «А», «В», «С».
8.8. При реєстрації проводиться жеребкування команд капітанами, після цього кожен спортсмен отримує свою зону вилову риби в першому турі.
8.9. Зони вилову риби в першому та в другому турі завчасно встановлюються суддями до дня змагання згідно вимогам «Правил змагання».
8.10. Спортсмени в другому турі автоматично переходять у нову установлену суддями ділянку по заздалегідь визначеним зонам, згідно жеребкуванню в перерві.
8.11. Організатори змагання забезпечують кожного спортсмена двома прапорцями із номерами для позначення лунок, що відповідають нагрудним номерам спортсменів. При цьому установлені біля лунки прапорці повинні забезпечувати їхню видимість іншим - спортсменам і суддям.
8.12. Після першої голосової команди Головного судді усі спортсмени шикуються поблизу прибережної смуги, біля визначених жеребкуванням зон вилову риби та відкривають для огляду суддям свої зимові рибальські ящики, показують вудки та оснащення на них (п’ять хвилин).
8.13. Огляд здійснює суддівська бригада на чолі з Головним суддею.
8.14. Спортсмени, які пройшли огляд суддівською бригадою і не мають від неї зауважень, або до початку першого етапу виправили зауваження, вважаються допущеними до змагання.
8.15. Після другої голосової команди Головного судді спортсменам дозволяється ввійти у свою зону і зайняти одне місце для буріння лунки і позначити його прапорцем. Спортсмени не мають права використовувати другий прапорець до закінчення буріння першої лунки. При вході спортсменів у зону леза льодобура повинні бути закриті чохлом. Чохол знімається після прибуття спортсмена до місця буріння лунки. Дозволяється також підготувати вудочки та інше знаряддя до лову (п’ять хвилин).
8.16. Після сигналу про заняття зони спортсмен може тимчасово залишити його тільки із дозволу судді. Питна вода та їжа може бути передані спортсмену тільки через суддю.
8.17. Після пострілу зі стартового пістолета (старт змагання) спортсмени можуть вільно пересуватися у своїх зонах, бурити необмежену кількість лунок, здійснювати прикормлення та ловити рибу. Місце вважається зайнятим після установки льодобура на лід, при цьому таке місце повинне бути позначене прапорцем.
8.18. Бурити лунки та ловити рибу дозволяється не ближче 5м від лунки іншого спортсмена, які відзначені прапорцями. Дозволяється зайняти дві лунки, позначивши їх прапорцями. Прапорець повинний знаходитися на льоду не далі, ніж у 50 сантиметрах від лунки. У разі виникнення спірної ситуації, відстань замірюється суддями між ближніми краями лунок.
8.19. Дозволяється застосовувати будь-які насадки і прикормки, крім живих, мертвих і штучних рибок і їхніх частин, а також ікри риб і яєць мурашок. Прикормку дозволяється застосовувати без використання стаціонарних годівниць. За один тур змагання дозволяється використати прикормки та насадки не більше (загальний об’єм):
- 0,5 літра для водойм без течії;
- 1 літра для водойм з течією.
8.20. На змаганні дозволяється ловити однією вудкою, оснащеною однією мормишкою. Довжина мормишки без гачка - не більше 15 мм, гачок одинарний впаяний. Колір та форма мормишки довільні.
8.21. Спортсмени можуть мати при собі необмежену кількість запасних вудок. На конструкцію вудки не встановлюються будь-які обмеження.
8.22. До проведення збору риби суддями, виловлена риба зберігається спортсменами у виданих для цього номерних пакетах. Пакети для риби видаються як для першого так і для другого туру окремо.
8.23. Після сигналу, який сповіщає про закінчення змагання зараховується риба, яка знаходиться не в воді.
Спортсмени залишаються на місці ловлі (в зоні біля лунки) до прибуття судді. Підходити спортсменам один до одного до закінчення збору вилову риби - не дозволяється. Зважування риби проводиться тільки в штабі заходу, де проводилася реєстрація спортсменів.
8.24. Три зауваження від суддів спортсмену під час змагання у одному етапі – тягне за собою відсторонення його від змагання, до прийняття рішення суддівською колегією.
8.25. Сектор вилову риби має площу розраховану не менш як 400кв/м на кожного спортсмена.
8.26. Через несприятливі погодні умови змагання може бути припинено або скасовано.
Якщо погодні умови дозволяють продовжити змагання в рамках розкладу програми заходу, змагання може бути відновлено, або скорочено по тривалості. Якщо погодні умови не поліпшуються, або розклад програми заходу не дозволяє продовжити змагання, то етап вважається чинним, якщо його тривалість склала не менше однієї години.
8.27. Після закінчення змагання спортсмени повинні в зоні вилову прибрати все сміття.
8.28. Риба впіймана на змаганні спортсменами переходе у власність Клубу.

9. Спортсменам забороняється:

9.1. Приймати участь поки його не оглянуть судді і не допустять до змагання.
9.2. Без дозволу чи голосової команди виходити на лід.
9.3. Розпочинати вилов риби до початку змагання.
9.4. Навмисне багріння риби.
9.5. Залишати на льоду будь-які предмети, крім рибальських ящиків для перенесення снастей, стільців, льодобурів. Льодобур у секторі вилову повинен знаходитись у вертикальному положенні лезами вниз, для чого спортсмен повинен зробити у льоду глуху лунку. Забороняється розміщувати льодобур у будь-якій наскрізній лунці.
9.6. Закривати будь-які лунки рибальськими ящиками, стільцями, льодобурами та іншими предметами.
9.7. Ловити рибу в лунці, не позначеній прапорцем. До ловлі прирівнюється будь-яке використання лунки, включаючи буріння лунки та прикормлення.
9.8. Застосування додаткових елементів оснастки на жилці.
9.9. Приймати від спортсменів та інших осіб практичну поміч у підготуванні місця змагання, снастей, насадки і прикормки, виведення риби та надавати допомогу іншим спортсменам.
9.10. Користуватися електронними засобами для виявлення риби і виміру глибини, мотобурами для буріння лунок і засобами радіозв'язку.
9.11. Використовувати токсичні та отруйні речовини, які можуть привести до загибелі чи відлякування риби.
9.12. Вживати спиртні напої перед, під час і після змагання.
9.13. Здійснювати тренування в день проведення змагання.
9.14. Входити в зону чи виходити з зони вилову риби без дозволу судді чи даної на то голосової команди.
9.15. Пересуватися по визначеній акваторії змагання без закріпленого та виданого йому нагрудного номера.
9.16. Під час змагання одержувати будь яку допомогу, крім медичної. З дозволу судді дозволяється заміна льодобура у випадку його поломки. Після сигналу "Старт" спортсменам у секторі забороняється приймати від будь кого насадку і прикормку.
9.17. Використовувати дві мормишки чи більше на одній снасті та додаткові гачки.
9.18. Застосувавати на змаганні пишню.
9.19. Самостійно змінювати зону вилову риби.
9.20. Займати чи ловити рибу із лунки, якщо вона помічена прапорцем іншого спортсмена.

10. Штрафні санкції.

10.1. Спортсмени, які порушують «Правила змагання», можуть бути відсторонені суддею від змагання, до прийняття рішення суддівською колегією.
10.2. Спортсмени, які були відстороненні суддею від змагання, за рішенням суддівської колегії можуть бути дискваліфіковані зі змагання, та автоматично набувають статусу учасника заходу.
10.3. Спортсменам порушникам «Правил змагання», що були дискваліфіковані за рішенням суддівської колегії – благодійні реєстраційні внески не повертаються.

11. Протести.

11.1. Кожна команда має право подавати протест до суддівської колегії.
11.2. Протест подається у письмовій формі на ім'я Головного судді, який негайно розглядається суддівською колегією до затвердження результатів змагання.
11.3. Рішення, щодо протесту команди, приймається відкритим голосуванням членів суддівської колегії і є остаточним.

12. Витрати.

12.1. Спортсмени вносять до БМГО "Рибальський клуб Юр`ївська Рось" благодійні реєстраційні внески, за рахунок яких закуповуються призи та здійснюються витрати щодо організації проведення заходу.
12.2. Сума благодійного реєстраційного внеску спортсмена, члена БМГО "Рибальський клуб Юр`ївська Рось"- 100 грн., інших спортсменів - 150 грн.
12.3. Згідно Закону України «Про соціальне забезпечення» реєстрація пільгових категорій громадян, які бажають прийняти участь у змаганні, добровільний благодійний внесок проводиться з урахуванням пільг даної категорії.
12.4. Усі зареєстровані спортсмени, суддівський корпус, організаційний комітет, запрошені гості – забезпечуються харчуванням під час перерви - безкоштовно.
12.5. Витрати на прибуття в місце проведення заходу, розміщення та від’їзд після його закінчення, кожний спортсмен чи учасник забезпечує самостійно за власні кошти.
12.6. Витрати по проведенню заходу несуть БМГО "Рибальський клуб Юр' ївська Рось", відділ Білоцерківської міської ради з питань фізичної культури та спорту, Білоцерківський міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», КОФРС (Київська обласна федерація рибальського спорту) та спонсори.

13. Визначення підсумків. Нагороди.

13.1. У змаганні ."Київський обласний відкритий чемпіонат та п’ята відкрита першість м.Біла Церква з вилову риби мормишкою з льоду" нагороджується команда переможець - кубком, медалями, дипломами і цінними призами. Призери командного змагання за друге, третє місця нагороджуються - медалями, дипломами та цінними призами.
13.2. У змаганні ."Київський обласний відкритий чемпіонат та п’ята відкрита першість м.Біла Церква з вилову риби мормишкою з льоду" нагороджується спортсмен який переміг у особистому заліку - кубком, медаллю, дипломом і цінним призом. Призери за друге, третє у особистому заліку місця нагороджуються - медалями, дипломами та цінними призами.
13.3. Спортсмени переможці у відповідних номінаціях чи розіграшах - нагороджуються дипломами та призами.
13.4. Спортсмени, які не зайняли призових місць в першості та не визначилися у номінаціях - отримують дипломи за участь у змаганні.

Визначення результату змагання по міжнародній формулі:

1. За 1гр пійманої риби надається – 1очко.
2. Місце визначається по більшості набраним очкам.
3. Бали нараховуються згідно зайнятому місцю (1 місце – 1 бал, 2 місце – 2 бали і так далі).
4. Спортсмен чи команда яка отримала найменше балів займає перше місце і так далі по черзі згідно шкалі виміру.
5. Переможцем у змаганні стає та команда чи спортсмен у яких найменша кількість балів за двома турами.
6. У випадку однакової кількості балів, перемагає команда чи спортсмен у яких більша вага вилову риби.
7. У випадку однакової кількості балів та однакової ваги вилову риби, перемагає команда чи спортсмен які впіймали більше риби у другому турі.
8. Порядок підрахунку: у змаганні беруть участь 25 команд по три спортсмена у кожній команді (75 спортсменів). Перший тур проходе на одній ділянці вилову риби, яка поділена на три зони. Кількість зон встановлюється згідно кількості спортсменів у команді (три спортсмена – три зони, чотири спортсмена – чотири зони і т.д.). Згідно жеребкуванню в кожну зону попадає 25 спортсменів, по одному з кожної команди. Результати вилову риби в кожній зоні рахуються окремо і нараховуються бали, а потім об’єднуються бали кожної команди спочатку у першому турі, потім у другому турі і нарешті разом за двома турами. Приклад одної зони: в зоні здійснюють вилов риби 25 спортсменів. П'ятнадцять зловили рибу і зайняли місця згідно шкали виміру від першого по п’ятнадцяте. Десять спортсменів, які не зловили нічого одразу претендують на шістнадцяте місце, для них формула підрахунку така:
25 спортсменів + 16 місце : 2 = 20,5 бала – отримує кожний із оцих десяти спортсменів.
9. При рівній вазі вилову в одній зоні спортсменам, зараховується місце, яке визначається як середнє арифметичне від суми місць, що вони повинні були б поділити. Приклад №1: два спортсмена, що претендують на 5-е місце, (5+6): 2 = 5,5 балів одержує кожний; Приклад №2: три спортсмена, що претендують на 8-е місце, (8+9+10): 3=9 балів одержує кожний.

Таким чином підраховується і особистий результат, який не має відношення до показників усієї команди.

13.5. Критерії оцінки для визначення переможців та призерів змагання і їх нагороди:

- Перше командне місце – найменша кількість балів отримана командою, призи на команду - риболовне оснащення в сумі 1500грн.

- Друге командне місце – друга найменша кількість балів отримана командою, призи на команду - риболовне оснащення в сумі 900грн.

- Третє командне місце – третя найменша кількість балів отримана командою, призи на команду - риболовне оснащення в сумі 450грн.

- Перше особисте місце - найменша кількість балів отримана спортсменом, приз спортсмену - риболовне оснащення на суму 600грн.

- Друге особисте місце - друга найменша кількість балів отримана спортсменом, приз спортсмену - риболовне оснащення на суму 350грн.

- Третє особисте місце - третя найменша кількість балів отримана спортсменом, приз спортсмену - риболовне оснащення на суму 200грн.


13.6. Номінація:

- Сама велика рибина – приз спортсмену риболовне оснащення на суму 200грн.


13.7. Завершальна стадія заходу - розіграш призу «Фортуна удачі» між спортсменами - риболовне оснащення спортсмену на суму 700грн.

Порядок розіграшу такий:

- Спортсмени складають свої персональні бейджики в заздалегідь приготовлений барабан, які потім перемішуються в ньому протягом однієї хвилини на зразок лото;
- Головний суддя навмання виймає із барабану один бейджик - прізвище спортсмена на бейджику вказує володаря призу «Фортуна удачі».

13.8. Розіграш призів на зразок лото від інформаційного спонсора газети «Гриф» - десять безкоштовних річних підписок.
13.9. Підведення підсумків змагання здійснюється на основі протоколів суддівської колегії, рішення якої є остаточним.
13.10. Загальний призовий фонд змагання складає приблизно – 5000 (п’ять тисяч) гривень.

Організатори мають виключне право змінювати початок чи
кінець часу змагання, склад учасників, кількість судів, кількість чи вартість призів та інше у зв’язку з погіршенням погодних умов чи іншими
ускладнюючими чинниками до та під час проведення заходу.

Контактні телефони:

050-448-50-15 Богданець Ігор (голова Клубу).
067-769-47-03 Байталоха Сергій (відповідальний за напрямок мормишечного руху КОФРС).

E-mail: i.bogdanets@gmail.com Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду
сайт Клубу: www.yurivska-ros.com.ua
Голова БМГО "Рибальський Клуб Юр`ївська Рось"
http://www.yurivska-ros.kiev.ua


Активний дописувач
Аватар користувача
З нами з:
31 жовтня 2011, 16:55
Повідомлень: 118
Звідки: м.Біла Церква, Київська область
Дякував (ла): 0
Подякувати: 1
Повідомлення
Додано: 31 жовтня 2011, 17:11
Шановні рибалки та усі наші друзі!

Хочу поки надати деяку додаткову роз’яснювальну інформацію по мормишці.

1. Так як ми господарі то команд з Білої Церкви буде більше всіх але не більше 15 команд, далі їде Київ – приблизно до 8 і кожна федерація яка активна по мормишці може виставити до трьох команд. У випадку проблеми якщо буде багато бажаючих команд – ми збільшимо територію без проблем (по зонам), бо довжина водосховища 10км плюс від «штанів» ще 5км і від 400м до 1км завширшки.

2. Характеристику водойми та її рибу я дам пізніше, а заодно мапу – як туди доїхати.

3. Умови перебування (ночівля) – будуть надані додатково.

4. В випадку, якщо набираємо 25 команд і більше - судити приїде Мирошник Дмитро Ростиславович зі своєю дружиною Іриною (інформацію вони підтвердили) та зі своєю новою електронною програмою.

5. В цьому році не встигають закінчити гостинний комплекс на водній базі відпочинку «Жаба» але в наступному році – комплекс вирішить дуже багато проблем з перебуванням, бо природа і водойма – люкс.

Слідкуйте за нашими новинами.
http://www.yurivska-ros.com.ua/

Голова БМГО "Рибальський Клуб Юр`ївська Рось" - Богданець І.В.
Голова БМГО "Рибальський Клуб Юр`ївська Рось"
http://www.yurivska-ros.kiev.ua
За це повідомлення автора i.bogdanets подякували:
Володимир (31 жовтня 2011, 20:47)


Активний дописувач
Аватар користувача
З нами з:
31 жовтня 2011, 16:55
Повідомлень: 118
Звідки: м.Біла Церква, Київська область
Дякував (ла): 0
Подякувати: 1
Повідомлення
Додано: 07 листопада 2011, 16:43
Шановні рибалки та усі наші друзі!

З м.Київа незалежно від команд Федерації до нас збираються на змагання по мормишці дві команди від «ГРУ» (м.Київ), Едик Радзінський з Юліей Лісаковською (м.Київ) та відома команда «Ведмежатники» (м.Київ), окрім цього ще декілька столичних команд планують скласти Київську льодову дружину. Білоцерківська староруська земля та її водойми із задоволенням приймуть високих гостей не тільки з Київщини але з усієї України, ніхто не пошкодує що потрапив на це чудове змагання.

Я мав співбесіду з керівником ВОФРС (м.Вінниця) Євгенем Бондарем з приводу їхньої участі на змаганні по мормишці, він подякував і сказав що бажання є і по можливості приїдемо – ну що будемо ради Вінницьким спортсменам.

Я обмежив участь Білоцерківських команд і вже почалася здорова конкуренція, але наших спортсменів ніхто не забуде та не образить і місця для наших буде завжди – інакше бути не можливо.

Тільки закінчив перемовини з Іваном Щевічем (РОФРС м.Рівно), до нас готуються їхати спортсмени Федерації Волині і Рівненщині разом. По самим сором’язливим підрахункам планується дуже серйозне льодове «побоїще» по мормишці.

Підіб’ємо на сьогодні підсумок, вже попередньо подали заявки:
м.Біла Церква (11 команд);
м.Київ (9 команд);
м.Чернівці (3 команди);
м.Рівно (1 команда);
м.Луцьк (1 команда);
м.Вінниця ( 1 команда?);
м.Харьків (1 команда?).

З водною базою відпочинку «Жаба» попередньо домовлено про оренду та на суботу (день тренування), на вечерю нам приготують: юшку (40л), жарених карасів (12кг), гарячої картоплі з салом та чай і кава без обмежень ну і що ще захочемо додатково (усе безкоштовно бо це входить в благодійні внески). Є для ночівлі чотири домівки по чотири чоловіка, вартість одної доби одного домика 200грн, ще можливо зупинитися на ночівлю в м.Біла Церква (до міста 17км) гостиниця «Рось» (1 місце – 60грн, поруч парк «Олександрія») до неї веде пряма без поворотів дорога трохи далі по дорозі гостиниця «Кларк» і поруч платна автостоянка (8грн за добу).

Запрошуємо усіх бажаючих до нас на змагання.

Голова БМГО "Рибальський Клуб Юр`ївська Рось" - Богданець І.В.
Голова БМГО "Рибальський Клуб Юр`ївська Рось"
http://www.yurivska-ros.kiev.ua


Активний дописувач
Аватар користувача
З нами з:
31 жовтня 2011, 16:55
Повідомлень: 118
Звідки: м.Біла Церква, Київська область
Дякував (ла): 0
Подякувати: 1
Повідомлення
Додано: 06 грудня 2011, 16:12
Шановні рибалки та усі наші друзі!

З керівником СК «Росава» Шинного комбінату – Лиником Олександром Івановичем була узгоджена домовленість про сумісне проведення обласного зимового змагання "Київський обласний відкритий чемпіонат та п’ята відкрита першість м.Біла Церква по вилову риби мормишкою з льоду", яке відбудеться в Київській області, Білоцерківського району на Верхньому Білоцерківському водосховищі, с.Трушки, р.Роставиця на водній базі відпочинку «Жаба» 14-15 січня 2012 року.

Профспілковий комітет шинників надає два автобуси для перевезення спортсменів та обслуговуючого персоналу, частково сплачує оренду водної бази відпочинку «Жаба» і вносить благодійні внески зі своїх спортсменів на рівні членів БМГО. Кількість команд з СК «Росава» буде представлена п’ятьма командами, кожна команда з трьох спортсменів.

Таким чином Біла Церква знову виходить на кількість спортсменів приймаючих в змаганні сто і більше чоловік – що в Україні являється в змаганні по мормишці рекордом як в тому так і в цьому році. В додаток до СК «Росава» Шинників зробило ще дві Білоцерківських команд заявку на участь у змаганні - це команда «Родина» (в команді виступає з батьком дівчинка 9 років, фанатка рибальства зі стажем) та команда «Вепр» і на днях остаточне рішення прийме команда «Три Сашка».

Виходимо на такі цифри сьогоднішнього дня, тільки Біла Церква виставляє більше двадцяти команд це приблизно більше шести десяти спортсменів.

Обмежень по тренерському корпусу, запасним спортсменам та гостям – немає.
Голова БМГО "Рибальський Клуб Юр`ївська Рось"
http://www.yurivska-ros.kiev.ua


Активний дописувач
Аватар користувача
З нами з:
31 жовтня 2011, 16:55
Повідомлень: 118
Звідки: м.Біла Церква, Київська область
Дякував (ла): 0
Подякувати: 1
Повідомлення
Додано: 07 грудня 2011, 17:12
Шановні рибалки та усі наші друзі!

Хочу довести до Вас більш детальнішу інформацію по підготовці та проведенню зимового змагання "Київський обласний відкритий чемпіонат та п’ята відкрита першість м.Біла Церква по вилову риби мормишкою з льоду", а також характеристику водойми та берегової зони той ділянки на якій буде воно проводитися.

1. Хто організатор заходу?

Безпосередню організацію і підготовку заходу здійснює БМГО "Рибальський клуб Юр`ївська Рось", при спільній організації з відділом Білоцерківської міської ради з питань фізичної культури та спорту, профкомом ОППО ВАТ та ЗАТ «Росава», СК «Росава», Білоцерківським міським центром фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» та КОФРС (Київська обласна федерація рибальського спорту).

Кількість організацій приймаючих участь у проведенні заходу надає та поширює можливість якісного та грамотного проведення по правилам ФРСУ (стандарти рибальських змагань світу) і як результат визначити справжніх переможців командного та особистого заліку але головне визначитися з майстерністю кожного спортсмена для відбору кандидатів на більш престижні заходи – «Кубок України 2012р.», «Чемпіонат України 2012р.» і незалежно від результатів скласти для всіх учасників чудову атмосферу спорту, свята, відпочинку та дружби на березі р.Роставиця.

2. Характеристика водойми.

Верхнє Білоцерківське водосховище виглядить як трилисник з трьома дамбами, основне русло і теча (штани) по р.Рось за 3-4км нижче від нас – ми знаходимося на р.Роставиця де течі майже нема із-за глибини та ширини (штучного) водосховища яке поглинає приток Росі – невеличку річку Роставиця. Головне для змагання що залишається річкова структура дна (пісок, без корчів, невелика підводна рослинність, рівно без ям і бугрів та невеличкий наліт мулу) вся риба середньої річки (плітка, окунь, краснопірка, лящ, підлящик, густера, судак, щука, карась, короп, линок, товстолоб, білий амур, сом, пічкур, йорж і інша) – можуть бути дорослі екземпляри. Глибина ділянки як в першому так і в другому турі складає приблизно від 2,5 до 5 метрів. Довжина водойми необмежена, а ширина до 700 метрів на ділянці проведення змагання. Риба реагує на мотиль, безмотилку та звикла до шуму і двигунів влітку. На водоймі ведеться промисловий вилов і вона зариблюється щорічно під наглядом Держрибоохорони (коропом, товстолобом, білим амуром, карасем).

3. Характеристика бази розташування.

Водна база відпочинку «Жаба» знаходиться на узбережжі (в прибережній смузі від крайньої кромки води – це 100 метрів вдовж) річки Роставиця, являється зразковою та благоустроєною спорудою з усіма зручностями для комфортного перебування близь водойми (дорожній під’їзд в будь яку погоду, стоянки для машин без обмежень кількості, освітлення та охорона бази, спортивні споруди (футбольні, тенісні, волейбольні і т.д.) і багаточисленні бесідки, лавки та інше. База зелена і знаходиться в Трушківському лісному масиві, вихід на лід комфортний не високий без комишів і головне це те, що база має сучасну куполоподібну споруду з опаленням для харчування та зважування, барною стійкою приблизно на 120 чоловік і дає притулок в любу погоду. На базі є літні чотири домівки там можуть розташовуватися як мінімум 4-5 приїжджих команд і будується гостинний комплекс (працювати буде з 2013р.), решта спортсменів має можливість розташуватися в м.Біла Церква (від бази до міста 15км) в найближчий гостиниці «Рось» (недалеко, зі сторони заїзду по центральній дорозі біля центрального входу в парк «Олександрія»). Вартість перебування в гостиниці за сутки – 60грн, поруч стоянка для машин, заправка і т.д. Я можу пообіцяти, що не одна команда чи спортсмен не буде без нагляду – всі будуть прийняти як найкращі друзі і відправлені після змагання як родичі.

4. По яким правилам проводитися буде змагання?

Виключно по правилам ФРСУ (редакція - мормишка 2011 року), головний суддя - суддя національної категорії Мирошник Д.Р. та лінійні судді з 1,2,3 категоріями ФРСУ (6 чоловік).

5. Запланований хід подій.

В суботу 14.01.2012р – заїзд і установка огородження, тренування, в вечері вечеря (гаряча) і хто куди (як вирішимо).

В неділю 15.01.2012р – реєстрація, жеребкування І туру, шикування, перевірка, старт І туру, кінець І туру, зважування І туру, обід та концертна програма, жеребкування ІІ туру, перевірка, старт ІІ туру, кінець ІІ туру та фініш змагання, зважування ІІ туру та підбиття підсумків за двома турами (в електроному вигляді з наданням протоколів на руки), легке харчування, шикування, нагородження переможців і призерів та по домівкам.

Я поки не впевнюсь в від’їзді всіх учасників заходу з бази, разом з хлопцями організаційного комітету буду останнім хто покине місце перебування.

6. Інформація після заходу.

Фото, відео, звіти та всі протоколи будуть розташовані на нашому сайті в відповідних розділах для загального оприлюднення, а також в ЗМІ м.Біла Церква та Київської області, ну і як завжди мій особистий коментар по цьому заходу.

Хочу подякувати КОФРС та іншим організаціям хто ініциірував та доручив нашому Клубу провести цю достойну незабутню подію.

Запрошуємо усіх бажаючих до нас на змагання.
Голова БМГО "Рибальський Клуб Юр`ївська Рось"
http://www.yurivska-ros.kiev.ua


Активний дописувач
Аватар користувача
З нами з:
31 жовтня 2011, 16:55
Повідомлень: 118
Звідки: м.Біла Церква, Київська область
Дякував (ла): 0
Подякувати: 1
Повідомлення
Додано: 10 січня 2012, 17:51
Шановні рибалки та усі наші друзі!

1. В зв’язку з відсутністю льоду на водоймах Київщини зимове змагання "Київський обласний відкритий чемпіонат та п’ята відкрита першість м.Біла Церква по вилову риби мормишкою з льоду", яке було заплановано на 14-15 січня 2012 року – скасовується.

2. Переносити його на 21-22 січня недоречно бо вже 25 січня потрібно виїжджати на Харківський «Чемпіонат України», хоча на Білоцерківщині мороз планується вночі до -16 і цього достатньо на протязі трьох днів створити достатню товщину льоду для проведення змагання але близькість «Чемпіонату України» не дає можливість зібратися спортсменам в Трушках.

3. Команда з м.Біла Церква планує прийняти участь в «Чемпіонаті України» як легіонери – ведемо переговори.

4. "Київський обласний відкритий чемпіонат та п’ята відкрита першість м.Біла Церква по вилову риби мормишкою з льоду" по узгодженню з керівником мормишечного руху КОФРС Байталохой Сергієм Миколайовичем затверджений 11-12 лютого 2012 року на Верхньому Білоцерківському водосховищі, с.Трушки, р.Роставиця на водній базі відпочинку «Жаба», то є через дві неділі після «Чемпіонату України» в Харкові з врахуванням відпочинку після такого навантаження і паралельно «Чемпіонату Світу» в Казахстані.

5. «Положення», «Правила змагання» та усі умови проведення та перебування залишаються в силі – як і до перших запланованих строків. Головне щоби не підвів лід, інформацію я буду надавати кожних три дні після 1.02.2012 року.

6. В випадку вимкнення сайту БМГО (не виключено) заявки та питання можливо залишити на форумах відповідних федерацій де розташована наша тема – я регулярно передивляюся і відреагую миттєво або за телефоном до мене: 050-448-50-15 Ігор.


Голова БМГО "Рибальський Клуб Юр`ївська Рось" - Богданець І.В.
Голова БМГО "Рибальський Клуб Юр`ївська Рось"
http://www.yurivska-ros.kiev.ua


Активний дописувач
Аватар користувача
З нами з:
31 жовтня 2011, 16:55
Повідомлень: 118
Звідки: м.Біла Церква, Київська область
Дякував (ла): 0
Подякувати: 1
Повідомлення
Додано: 30 січня 2012, 16:56
Шановні рибалки та спортсмени.

1. Змагання будемо проводити безпосередньо у м.Біла Церква в центрі міста біля польського костелу «Иоана Хрестителя» під «Замковою горою» на Центральному пляжі, Середнього Білоцерківського водосховища по р.Рось - 12 лютого 2012 року (неділя).

2. Змагання проводимо: у два тури в один день з перервою на обід, тривалість кожного туру приблизно три години, перерва на обід і підрахунок результату першого туру приблизно півтори години.

3. Реєстрація спортсменів на змагання проводиться в цій темі по 10 лютого включно, тому що установка огородження буде проводитися 11 лютого в суботу. Тренування в суботу 11 лютого в зонах проведення змагання – заборонено.

4. Розмір благодійного внеску зі спортсменів складає: 100 гривень з членів БМГО і 150 гривень з інших. В цю суму включено: дипломи для всіх спортсменів, гарячий обід, подарунки і призи переможцям та призерам (вартістю приблизно 6000грн), оплата суддівського корпусу та інші витрати.

5. Сайт БМГО буде включений незабаром.

6. Питання по проведенню Чемпіонату Київської області по «мормишці» на 12.02.2012 року – узгоджено з відповідальним за напрямок мормишечного руху КОФРС Байталохой Сергієм.

7. Умови проведення та «Правила» змагання дивіться вище у «Положенні».

По усім питанням звертатися за телефонами:
050-448-50-15 Богданець Ігор (голова Клубу).
067-769-47-03 Байталоха Сергій (відповідальний за напрямок мормишечного руху КОФРС).
Голова БМГО "Рибальський Клуб Юр`ївська Рось"
http://www.yurivska-ros.kiev.ua


Активний дописувач
Аватар користувача
З нами з:
31 жовтня 2011, 16:55
Повідомлень: 118
Звідки: м.Біла Церква, Київська область
Дякував (ла): 0
Подякувати: 1
Повідомлення
Додано: 01 лютого 2012, 17:25
Попередня назва команд на мормишку 12.02.2012р.

Шановні рибалки та усі наші друзі!

На 1.02.2012 року попередньо подали заявки на участь у змаганні "Київський обласний відкритий чемпіонат та п’ята відкрита першість м.Біла Церква по вилову риби мормишкою з льоду", який відбудеться в м.Біла Церква на Центральному пляжі, Середнього Білоцерківського водосховища по р.Рось - 12 лютого 2012 року, а саме команди:

1. "Глобус" - м.Біла Церква
к.Лемеш Дмитро Анатолійович
Селіщев Ігор Юрієвич
Римарчук Валерій Купріянович

2. "Три Сергія" - м.Біла Церква
к.Козубенко Сергій Борисович
Костяний Андрій Васильович
Кондратенко Сергій Олексійович

3. "Пірати" - м.Біла Церква
к.Брезіцький Петро Олександрович
Бондар Валерій Васильович
Ферт В'ячеслав Григорович

4. "Гайок" - м.Біла Церква
к. Ніколенко Віктор Миколайович
Собельников Борис Борисович
Морозов Павло Олексійович

5. "Bс-city" - м.Біла Церква
к. Колодій Володимир Володимирович
Власюк Олексій Миколайович
Соколов Олег Владиславович

6. "Окунь" - м.Біла Церква
к.Старунський Олег Миколайович
Линник Олександр Іванович
Стрельцов Богдан Васильович

7. "Карась" - м.Біла Церква
к.Риндина Олена Василівна
Могилко Роман
Покас Сергій Олександрович

8. "Мормишка" - м.Біла Церква
к. Хоминський Юрій Олександрович
Алексахін Едуард Миколайович
Федорович Олександр Олександрович

9. "Шалені пінгвіни" - м.Біла Церква
к.Гажала Віталій Юрійович
Сунцов Кирило Сергійович
Кобильский Ярослав Віталійович

10. "Три Сашка" - м.Біла Церква
к.Безушенко Олександр Петрович
Гетьман Олександр Петрович
Рибаков Олександр Костянтинович

11. "ВВВ" - м.Біла Церква
к. Волинець Владислав Миколайович
Третьяк Володимир Костянтинович
Купрацевич Валерій Іванович

12. "Піранья" - м.Біла Церква
к.Карєв А.А.
Гольдич А.Н.
Добровольський А.А.

13. "Плотва" - м.Біла Церква
к.Берегеля А.П.
Дем’янчук В.М.
Воловін Л.Ю.

14. "Щупачок" - м.Біла Церква
к.Голоско М.І.
Грицаюк А.Б.
Гапчук В.І.

15. "Зуб і К" - м.Біла Церква
к.Вальков М.Ю.
Пенкін І.А.
Сухомлин І.А.

16. "Йорж" - м.Біла Церква
к.Токовий М.С.
Свідерський С.Р.
Дучка В.М.

17. "Судачок" - м.Біла Церква
к.Лебедєв Є.А.
Мороз Ю.Г.
Кучерявий А.Л.

18. "Трушки" – Білоцерківський район
к. Троценко Віктор Григорович
Троценко Анатолій Миколайович
Муха Юрій

19. "КОФРС" – Київська область
к. Байталоха Сергій Миколайович
Іщенко Сергій
------------------------------------------

20. "Барракуда" - м.Київ
к.Шатковский Едуард Павлович
Демчук Федір Вадимович
Чалий Павло Михайлович

21. "Ведмежатники" - м.Київ
к. Лихобабенко Віталій Алефтінович
Маслун Володимир Васильович
Грішкевіч Юрій Миколайович

22. "DHL" - м.Київ
к.Скороход Олексій
Румега Руслан
Виноградов Олександр

23. "Зимогородок" - м.Вінниця
к. Гутарев Денис Вікторович
------------------------------------------
------------------------------------------


Запрошуємо усіх бажаючих до нас на змагання, зустрінемо як гостей а проведемо як рідних.

Продовжується попередня реєстрація команд, заявки подавати в цьому розділі або за телефонами:

050-448-50-15 Богданець Ігор (голова Клубу).

067-769-47-03 Байталоха Сергій (відповідальний за напрямок мормишечного руху КОФРС).

E-mail: i.bogdanets@gmail.com

Голова БМГО "Рибальський Клуб Юр`ївська Рось" - Богданець І.В.
Голова БМГО "Рибальський Клуб Юр`ївська Рось"
http://www.yurivska-ros.kiev.ua


Активний дописувач
Аватар користувача
З нами з:
31 жовтня 2011, 16:55
Повідомлень: 118
Звідки: м.Біла Церква, Київська область
Дякував (ла): 0
Подякувати: 1
Повідомлення
Додано: 03 лютого 2012, 13:13
Ще одна команда попередньо подала заявку на участь у змаганні по «Мормишці 12.02.2012р.», а саме команда з "КФРС" – м.Київ, капітан команди Знак Роман Вікторович.
Голова БМГО "Рибальський Клуб Юр`ївська Рось"
http://www.yurivska-ros.kiev.ua


Активний дописувач
Аватар користувача
З нами з:
31 жовтня 2011, 16:55
Повідомлень: 118
Звідки: м.Біла Церква, Київська область
Дякував (ла): 0
Подякувати: 1
Повідомлення
Додано: 06 лютого 2012, 12:44
Шановні спортсмени, рибалки та усі наші друзі.

1. В зв’язку з сильними морозами на цей неділі, змагання Чемпіонат Київської області по «мормишці» в Білій Церкві може бути перенесено на новий строк визначений керівництвом КОФРС.

2. Морози які плануються: 9.02 четвер (ніч -25, день -17), 10.02 п’ятниця (ніч -28, день -19), 11.02 субота (ніч -30, день -20), 12.02 неділя (ніч -32, день -18). http://rp5.ua/426/ru
По п’яти синоптичним агентствам в неділю 12.02 під час змагання у нас планується мінімум -12 в день (вітер 4м/с), а ранком і ввечері до -18. Виходячи з попереднього прогнозу – проведення змагання знову стоїть під питанням. Рішення остаточне буде прийнято в четвер, тому прохання до всіх бажаючих прийняти участь у цьому змаганні – слідкувати за подіями.

3. Хочу черговий раз вибачитися за можливе перенесення змагання але 4.02 сам особисто був на рибалці (на плотві) за Черкасами на Дніпрі при -14 і вітрі 5м/с. то скажу відверто – ну його на хрін таку рибалку, їхали додому без риби і відморожені та злі як собаки, якби не гаряче для підняття духу по дорозі то було б дуже «весело».

4. В зв’язку з травмою (поламав ногу) капітана команди «Окунь» (м.Біла Церква Старунський Олег Миколайович) – команда вимушена знятися зі змагання.

5. Попередньо подали заявку на участь команда КФРС-2 (м.Київ) капітан команди Олексій Страшний і команда з м.Білої Церкви «Родина» де виступають батько його кум і батькова донька 11 років. Донька неодноразовий учасник заходів по рибалці серед юнацьких команд по всій Україні, фанатка і прихильниця особливо зимової рибалки по «мормишці».

6. Підведемо підсумок, змагання можуть бути перенесенні на новий строк який визначить керівництво КОФРС, кількість команд учасників по попереднім заявкам – 25 (75 спортсменів), третій спортсмен в команді КОФРС – Новгородський Ігор (Іщенко Сергій, Байталоха Сергій).

По усім питанням звертатися за телефонами:
050-448-50-15 Богданець Ігор (голова Клубу).
067-769-47-03 Байталоха Сергій (відповідальний за напрямок мормишечного руху КОФРС).
Голова БМГО "Рибальський Клуб Юр`ївська Рось"
http://www.yurivska-ros.kiev.ua


Активний дописувач
Аватар користувача
З нами з:
31 жовтня 2011, 16:55
Повідомлень: 118
Звідки: м.Біла Церква, Київська область
Дякував (ла): 0
Подякувати: 1
Повідомлення
Додано: 08 лютого 2012, 16:56
Шановні спортсмени, рибалки та усі наші друзі!

Нарешті змагання "Київський обласний відкритий чемпіонат та п’ята відкрита першість м.Біла Церква по вилову риби мормишкою з льоду" – визначено і ми його будемо проводити – 11.03.2012 року.

Чому вирішили проводити саме - 11.03.2012р?
1. Чемпіонат України (Харків) - 17,18,19.02.2012р;
2. Рибальська виставка (Київ) - 23,24,25,26.02.2012р;
3. Кубок України (Вінниця) – 2,3,4.03.2012р;
і нарешті наше змагання "Київський обласний відкритий чемпіонат та п’ята відкрита першість м.Біла Церква по вилову риби мормишкою з льоду" – 10.03.2012р. (офіційне тренування) і 11.03.2012р.(змагання в один день два тури).

Місце проведення - якщо приймати участь у змаганні буде до 20 команд (60 спортсменів), то проводити будемо на центральному пляжі м.Біла Церква а якщо команд буде більше проводити будемо в Трушках.
Поки приймаємо попередні заявки на участь у змаганні, а потім «війна» план покаже.

Маємо надію що Київський обласний чемпіонат на «мормишку» у нас буде не з човна.

Як казав Іван Щевіч – якщо ми перенесемо змагання на березень (раз так вийшло) то до нас в Білу Церкву він привезе по можливості західноукраїнський мормишечний десант (рибальські федерації: Рівно, Луцьк, Житомир, Івано-Франківськ, Тернопіль, Чернівці і інші). Я можу пообіцяти поставити остаточну крапку в змаганнях по «мормишці» на «красивому акорді» (провести усе на найвищому рівні: прийом і розташування, суддівство, електроні підрахунки, харчування, призи для переможців, дипломи за участь усім спортсменам, ювілейні значки від спонсора усім учасникам, чудовий настрій та спортивний дух заходу – увесь цей захід буде від знято на відео і фото, а потім розташовано на нашому сайті).

Попередня назва команд на мормишку:

1. "Глобус" - м.Біла Церква
к.Лемеш Дмитро Анатолійович
Селіщев Ігор Юрієвич
Римарчук Валерій Купріянович

2. "Три Сергія" - м.Біла Церква
к.Козубенко Сергій Борисович
Костяний Андрій Васильович
Кондратенко Сергій Олексійович

3. "Пірати" - м.Біла Церква
к.Брезіцький Петро Олександрович
Бондар Валерій Васильович
Ферт В'ячеслав Григорович

4. "Гайок" - м.Біла Церква
к. Ніколенко Віктор Миколайович
Собельников Борис Борисович
Морозов Павло Олексійович

5. "Bс-city" - м.Біла Церква
к. Колодій Володимир Володимирович
Власюк Олексій Миколайович
Соколов Олег Владиславович

6. "Карась" - м.Біла Церква
к.Риндина Олена Василівна
Могилко Роман
Покас Сергій Олександрович

7. "Мормишка" - м.Біла Церква
к. Хоминський Юрій Олександрович
Алексахін Едуард Миколайович
Федорович Олександр Олександрович

8. "Шалені пінгвіни" - м.Біла Церква
к.Гажала Віталій Юрійович
Сунцов Кирило Сергійович
Кобильский Ярослав Віталійович

9. "Три Сашка" - м.Біла Церква
к.Безушенко Олександр Петрович
Гетьман Олександр Петрович
Рибаков Олександр Костянтинович

10. "ВВВ" - м.Біла Церква
к. Волинець Владислав Миколайович
Третьяк Володимир Костянтинович
Купрацевич Валерій Іванович

11. "Три ведмедя" - м.Біла Церква
к.Шліхта Роман Володимирович
Ратушний Михайло Петрович
Береговий Андрій Олексійович

12. "Родина" - м.Біла Церква
к.Смішний Юрій
Смішна Юля
Кум «Смішного»

13. "Піранья" - м.Біла Церква
к.Карєв А.А.
Гольдич А.Н.
Добровольський А.А.

14. "Плотва" - м.Біла Церква
к.Берегеля А.П.
Дем’янчук В.М.
Воловін Л.Ю.

15. "Щупачок" - м.Біла Церква
к.Голоско М.І.
Грицаюк А.Б.
Гапчук В.І.

16. "Зуб і К" - м.Біла Церква
к.Вальков М.Ю.
Пенкін І.А.
Сухомлин І.А.


17. "Йорж" - м.Біла Церква
к.Токовий М.С.
Свідерський С.Р.
Дучка В.М.

18. "Судачок" - м.Біла Церква
к.Лебедєв Є.А.
Мороз Ю.Г.
Кучерявий А.Л.

19. "Трушки" – Білоцерківський район
к.Троценко Віктор Григорович
Троценко Анатолій Миколайович
Муха Юрій

20. "КОФРС" – Київська область
к.Байталоха Сергій Миколайович
Іщенко Сергій Вікторович
Новгородський Ігор

21. «F.Gids» - м.Київ
к.Цимош Андрій Васильович
Селезньов Сергій Вікторович
--------------------------------------

22. "Барракуда" - м.Київ
к.Шатковский Едуард Павлович
Демчук Федір Вадимович
Чалий Павло Михайлович

23. "Ведмежатники" - м.Київ
к. Лихобабенко Віталій Алефтінович
Маслун Володимир Васильович
Грішкевіч Юрій Миколайович

24. "DHL" - м.Київ
к.Скороход Олексій
Румега Руслан
Виноградов Олександр

25. "Ведмеді" - м.Київ
к.Знак Роман Вікторович
Страшний Леонід Олександрович
Новіков Валентин Віталійович.
Тренери:
Руденко Сергій Миколайович.
Шестопал Ігор Петрович.

26. "Зимогородок" - м.Вінниця
к.Гутарев Денис Вікторович
------------------------------------------
------------------------------------------

27. "Піранья" - м.Чернігів
к.Лісаковська Юлія
------------------------------------------
------------------------------------------


Продовжується (третій місяць) попередня реєстрація команд, заявки подавати в цьому розділі або за телефонами:

050-448-50-15 Богданець Ігор (голова Клубу).

067-769-47-03 Байталоха Сергій (відповідальний за напрямок мормишечного руху КОФРС).

E-mail: i.bogdanets@gmail.com
Голова БМГО "Рибальський Клуб Юр`ївська Рось"
http://www.yurivska-ros.kiev.ua


Активний дописувач
Аватар користувача
З нами з:
31 жовтня 2011, 16:55
Повідомлень: 118
Звідки: м.Біла Церква, Київська область
Дякував (ла): 0
Подякувати: 1
Повідомлення
Додано: 20 лютого 2012, 16:52
Нова адреса нашого сайту - www.yurivska-ros.kiev.ua

Шановні спортсмени, рибалки та усі наші друзі!

В зв’язку з прикрим непорозумінням керівництва Клубу та засновником сайту БМГО «Рибальський Клуб Юр’ївська Рось» і несвоєчасною проплатою річного внеску за інтернет ресурс, наше старе «домене ім’я» було викуплено якоюсь комерційною структурою з метою повернути вкладене і заробити але вони не зрозуміли, що зв’язалися зі злиднями від рибальства та наша організація як і інші громадські об’єднання ледь-ледь тримаються на плаву тільки за рахунок: ентузіазму, порядливості, патріотичності та надії на найкраще. Тому нами було прийняти такі рішення і міри:

1. Ми поміняли «домене ім’я» і воно сьогодні у нас таке: www.yurivska-ros.kiev.ua

2. З комерційною структурою з приводу старого «ім’я» вести не буду і не спроможні.

3. В випадку використання на не нашому сайті: назви нашої організації, наших імен, нашої громадської роботи, спортивних заходів і досягнень та інше без дозволу нашої організації в письмовому чи в електронному вигляді чи посилання на наш сьогоднішній інтернет ресурс – буде рахуватися як порушення авторських та суміжних прав, і ми як громадська не дивлячись на те що не прибуткова організація маємо всі важелі державного тиску на порушника від керівних та контрольних органів м.Біла Церква та Київської обласної державної адміністрації.

4. Хочу вибачитися перед усіма читачами, рибалками, спортсменами, прихильниками та усіма добрими людьми за штучно створену нами незручність. Як помилилися так і будемо виправляти але для цього потрібен час.

5. З сьогоднішнього дня запрацював режим «Новин», потім запустимо «форум» і інше – слідкуйте за нашими новинами.

6. Я порахував потрібним написати гірку правду ніж солодку брехню.

З повагою голова БМГО "Рибальський Клуб Юр`ївська Рось" - Богданець І.В.
Голова БМГО "Рибальський Клуб Юр`ївська Рось"
http://www.yurivska-ros.kiev.ua


Активний дописувач
Аватар користувача
З нами з:
31 жовтня 2011, 16:55
Повідомлень: 118
Звідки: м.Біла Церква, Київська область
Дякував (ла): 0
Подякувати: 1
Повідомлення
Додано: 22 лютого 2012, 14:06
Шановні рибалки та усі наші друзі!

Двічі перенесення зимового змагання по «мормишці» збило мене з толку, я чесно кажучи вже вирішив не робити нові фірмові прапорці для змагання, але спілкування з секретарем Клубу моїм другом Гернаденко Броніславом Володимировичем та нарешті поліпшення погоди змінило мій смутний настрій і ми дружно взялися за справу та ось вже є результат.

По перше - прапорці маленькі і комфортні в користуванні, по друге - вони різного коліру для кожної зони (червоні, сині, жовті), по третє – вони зроблені таким чином щоби суддя та спортсмен міг на відстані побачити номер на прапорці і відповідно можливо було сорентируватися де чиї лунки. Написи зроблені рокалом білого коліру: зона А – червоні прапорці, зона В – сині прапорці, зона С – жовті прапорці, по два прапорця кожної цифри на кожній стороні прапорця від одного до тридцяти п’яти (то є 35 чоловік може бути у нас в кожній зоні). Весь комплект має 210 штук, по 70 прапорців в кожну зону по два в одні руки. В додаток плануємо зробити щити з назвою зон 60х70 – А,В,С з відповідним коліром які будуть співпадати з кольором прапорців.

Хочу назвати тих хто приймав участь в виготовленні спортивної атрибутики для зимового змагання, а саме – прапорців.
1. Древко із сосни в кількості 230 штук – Володькін Олександр Вікторович.

2. Тентова тканина на прапорці була безкоштовно надана відомою Українською фірмою «VADIM» - нашим спонсором Лукашенко Вадимом.

3. Підготовив, поміряв, порізав тканину для прапорців – Гернаденко Броніслав Володимирович.

4. Закріпив на древко матерію – Соловйов Олег Петрович та Соловйов Микола Петрович.

5. Поставив цифровку та буквені знаки на прапорці наш новий спонсор – Болячій Володимир.

Всім щира подяка, тепер будемо випробувати їх в справі – 11.03.2012 року на «мормишці».

Запрошуємо усіх до нас як на змагання так і на наші нові прапорці.
http://www.yurivska-ros.kiev.ua/
Голова БМГО "Рибальський Клуб Юр`ївська Рось"
http://www.yurivska-ros.kiev.ua


Активний дописувач
Аватар користувача
З нами з:
31 жовтня 2011, 16:55
Повідомлень: 118
Звідки: м.Біла Церква, Київська область
Дякував (ла): 0
Подякувати: 1
Повідомлення
Додано: 06 березня 2012, 16:18
Шановні хлопці, спортсмени та усі наші друзі!

Хто їде в Білу Церкву до нас на змагання негайно зареєструйтеся чи на форумі в цій темі або за телефоном 0504485015 Богданець Ігор.

Даю зразки: банер, диплом і значок. Решту інформації дам додатково.

Запрошую всіх бажаючих до нас на обласний чемпіонат. :bravo:

Зображення

Зображення

Зображення
Голова БМГО "Рибальський Клуб Юр`ївська Рось"
http://www.yurivska-ros.kiev.ua

Показувати повідомлення за: Сортувати за
Ця тема закрита, ви не можете редагувати повідомлення і писати відповіді Сторінка 1 з 2 [ 20 повідомлень ]

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей

Доступно

Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі
Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете додавати файли у цьому форумі
Знайти:
Вперед: