Запам'ятати мене з цього комп'ютера
Рыболовный интернет-магазин Фиш-мир
Ця тема закрита, ви не можете редагувати повідомлення і писати відповіді Сторінка 2 з 2 [ 25 повідомлень ]
І відкритий Кубок ТОФРС

Активний дописувач
Аватар користувача
З нами з:
13 березня 2012, 01:05
Повідомлень: 35
Звідки: Чортків
Дякував (ла): 4
Подякувати: 0
Повідомлення
Додано: 10 жовтня 2012, 19:23
Доброго вечора! Зробіть будь-ласка зміни
Команда "Брати" Чортків прийматиме участь
1.Парадюк Віктор 0676642587 ТОФРС
2.Великоборець Сергій
Команди Шалений карась і Алігатор (Чортків) ні, прошу вибачення за зміни!
Опалення, водопостачання, розрахунок тепловтрат приміщень, гідравлічний розрахунок трубопроводів. Paradyuk.vitya@gmail.com

Новенький
Аватар користувача
З нами з:
14 вересня 2010, 14:18
Повідомлень: 23
Звідки: Lviv
Дякував (ла): 1
Подякувати: 2
Повідомлення
Додано: 11 жовтня 2012, 13:14
Ще одна команда
Буковина Чернівці
1. Тівілік Руслан
2. ??? Руслан.
Прізвище уточню ввечері і допишу
ЗображенняЛОФРС

Новенький
Аватар користувача
З нами з:
03 жовтня 2012, 16:01
Повідомлень: 3
Звідки: Львівська обл., м.Стрий
Дякував (ла): 0
Подякувати: 2
Повідомлення
Додано: 11 жовтня 2012, 17:25
написав Pavel K
8. Команда "Горизонт" Львів
Машковський Сергій
Якубовський Валерій

Виправте будь-ласка назву на Горизонт-Леон.
Дякую.


Новенький
З нами з:
11 жовтня 2012, 21:13
Повідомлень: 1
Звідки: ІФ
Дякував (ла): 0
Подякувати: 0
Повідомлення
Додано: 11 жовтня 2012, 21:26
Можлива заміна в складі команди "фідер-спорт". Веселовський Ігор ......другий учасник уточняється. але він точно буде. він ще опрацьовується. :ribak:


Активний дописувач
З нами з:
07 січня 2009, 22:16
Повідомлень: 96

Дякував (ла): 9
Подякувати: 47
Повідомлення
Додано: 11 жовтня 2012, 22:14
Заміна в команді Squadron м.Львів
1.Бондар Юрій ЛОФРС
2.Єлісєєв Володимир ЛОФРС


Новенький
З нами з:
11 липня 2012, 20:12
Повідомлень: 1
Звідки: Ternopil
Дякував (ла): 0
Подякувати: 0
Повідомлення
Додано: 14 жовтня 2012, 21:45
І відкритий Кубок ТОФРС відбувся!!! Ура!!! Величезне спасибі спортсменам, які не маючи майже ніякої інформації приїхали і показали певні результати.
Тут фото звіт, що і як це було;
https://plus.google.com/u/0/events/c4f7 ... apg?cfem=1


Новенький
Аватар користувача
З нами з:
14 вересня 2010, 14:18
Повідомлень: 23
Звідки: Lviv
Дякував (ла): 1
Подякувати: 2
Повідомлення
Додано: 15 жовтня 2012, 09:36
Зображення
Спільними зусиллями організаторів і спортсменів-фідеристів, тестові змагання на тернопільському каналі проведено!
Незважаючи на осінню, мінливу і капризну погоду і те, що приїхали без тренувань і без детальної інформації про рибу і водойму на осінній час - рибка ловилась і різна. Йорж, верхушка, окунь, плотва, червінка, густирка і підлящики з майже лящиками :) . Основною все таки була плотва. Відловились всі, а профі ще раз показали клас - на фоні інших результатів іхні улови суттево відрізнялись по вазі ;)
Дякую всім, хто знайшов можливість приїхати на ці змагання, дякую організаторам і суддям, все було чудово.

ternopil_sektors.jpg

ternopil_resultat.jpg

У вас недостатньо прав для перегляду приєднаних до цього повідомлення файлів.
ЗображенняЛОФРС

Активний дописувач
З нами з:
07 січня 2009, 22:16
Повідомлень: 96

Дякував (ла): 9
Подякувати: 47
Повідомлення
Додано: 16 жовтня 2012, 12:20
Звіт від Павла

Поки свіже в голові, напишу звітик. Бо потім точно себе не заставлю :D

Підготовка.
Так вийшло, що до останнього моменту не відомо було, чи відбудуться змагання, чи ні. Якась низька активність потенційних учасників трошки збила з пантелику... Пізній час проведення, не стійка осіння погода, мало інформації про канал і невпевненість мабуть були тому причиною, але все ж таки організатори сказали тверде так - змагання будуть при любих умовах :). Десяток команд зареєструвались і вже в п'ятницю почали з'їзжатись на берег тернопільського каналу. Підготовка ж нашої команди зводилась до вибору прикормки і тактики. І так як хоч якоїсь корисної інформації про активність риби на каналі в цей час не було (а весняні виїзди скоріш дезорієнтували, а не підказували нам що робити), відштовхувались від того, що нам відомо. А це рельєф каналу, сезон, мінлива погода і видовий склад риби. Якщо чесно - до останнього моменту не могли прийняти чіткого рішення. Спочатку довго перекладали в магазині пачки з прикормками, міняючи складові і бази, додатки і можливі ароми. Ми не сперечались, ми просто тупили, намагаючись вирішити просту задачку з багатьма невідомими - на яку рибу робити ставку і як себе вести цих два дня. До цього всього додавались два фактора, що в перший день змагатись будем на повній цілині (тренування ніхто не робив, місцеві рибу ловлять зовсім по іншому і фідером там особливо ніхто не махає). На другий же день +/- будуть розкормлені зони. Але суттево буде відрізнятись погода за прогнозом - сонячна, тепла субота і холодна, дощова неділя з вітром. В результаті все ж родили такий мікс з Traper Gold, що самім смішно стало :D . Різнобарвні, різнофракційні і різні по активності компоненти. Прикормка мала вийти темно коричнева, важка (база Champion, Concours) з вмістом крупної фракції (жовтий Select) і яскравими частинками жовтого флюро, з лящовим (Expert) і плотвиним (Magik) компонентом. До цього ще активна Copra-molasse + Vanilla-extra в порошку. На тому і закінчили, не напрягаючи себе можлівістю змінити на другий день рецептуру і йти ва-банк. На всі два тури однаковий склад, колір і запах. Забрав в п'ятницю з вокзалу прикормочного і насадочного мотиля, після роботи поскладали речі, загрузили у Віталіка машинку і вирушили в сторону славного міста Тернопіль.

День перший
Прибули на водойму, як і домовлялись ще завчасно, до шостої. Зустріли нас рибацька братія львівських, чернівецьких і франківських рибацюг. І грустка, покрита приморозом і льодом трава :) Допомогли суддям розмітити сектора. Скажу відверто, деякі хороші місця довелось забракувати - гілки дерев поопускались, явно загрожуючи безпечному закиду довгими фідерами. Кущі, які фактично начисто повирізали під час чистки каналу знову повистрілювали гілками, порозростались і малина з ожинником. Все це успішно ліквідували за допомогою двох мачете. Сектора під деревами довелось пропустити.
Реєстрація, жеребкування. Я попадаю в сектор В1, віталік в сектор А4. В мене з лівої сторони розрив між зонами, крайній сектор. Розташувався зручно, починаю зондувати дно. Знахожу чітку , не широку ділянку твердого дна на комфортній відстані, метра три перед нею місцями трава, ще ближче - не сильно в'язке, мулисте дно. Ближня дистанція нічого виразного немє. При закиді на 15-20 м і вимотці "пуза" шнур під великим кутом відразу йде в глибину. Таке враження, що закинув собі під ноги. Відмовляю себе від перспективи ловити в цій ділянці. Рельєф каналу на цьому березі специфічний - пару метрів від берега відразу звал на 3-3,5 м, далі плавне пониження і глибина на 50-60 м вже складає 5,5-6 м. Майже по середині каналу, значно лівіше від мене стоять дві тички. Мабуть, хтось собі човника прив'язував. Але це якраз по середині довгої ділянки порослого кущами берега, який саме і робив розрив між зонами А і В. Виставляю кліпсу так, щоб підтягнувши 1-2 попадати грузиком на дальній край твердого. Годівничка буде падати значно ближче, вже на тверду ділянку. в 9:30, після дворазового переносу старту - постріл. Старт!
70 см поводок 0.11, опариш+ біла пінкі, не особливо темпуючи роблю 5 забросів маленьким кормаком 42 гр Фідер-спорт старого зразка (довга). З шостого забросу ловлю мікроскопічного, майже прозорого підлящика 10 см :D , далі перезакидаюсь через 2-3 хв і фактично через раз плотвичка. Пару зобросів промазую правіше, не сильний, але боковий вітер зліва своє робить. Ще пару забросів чистим кормом - кльов послаблюється. Пару раз витягаю фідер без будь яких рухів квівера, але з рибкою :o . Перед цим ледь замітний, короткий "ударчик" і далі без рухів. Тільки ритмічні м'які коливання від вітру і хвилі. Таке враження, що плотва підбирає насадку і стоїть з нею. Пробую різні варіанти насадки. Мотиль працює добре, але багато зривів насадки - короткий ривок і пусто. Чередуючи різні комбінації з мотиля і опарика, опарика і хробака, опарика і пінкі підловлюю рибу. Пробую порційно давати в кормак прикормочного мотиля, але без особливого успіху в активності риби. Коли кльов пропадає - сідає окунь. Різкі, активні покльовки. Окунь різний, попався один хороший "ладошечний" екземплярчик. Але все ж таки покльовки не постійно, а серіями. З провалами і окунем в прилові. Під час цих серій виловлюю ще десятка півтора плотвиць різного розміру, хорошу густирку, і декілька гарних червінок.Покльовкі чіткі, хороша реалізація. Приблизно за півтори години до фінішу, близько другої години дня кльов повністю затухає в більшості секторів. За цей час виловлюю ще 5-6 рибок і лунає фінішний постріл. В результаті закінчую етап з вагою 1810гр. Коли підписував протокол, встиг вихопити поглядом хороші результати і Веселовського Ігора і Ткачука Юри з Чернівців. Всіх не встиг передивитись, але трошки підбадьорився, так як багато результатів в нашій зоні були менше кілограма. На фоні результату Ігора і Юри мій куда як скромний, але я все таки третій. Взнаю, що Ігор зловив двох підлящиків під кіло, у Юри теж були покльовки і сходи (обриви). Судді пішли дальше на зважування, в зону А. Я збираюсь і чекаю дзвінка від Віталіка, з яким він результатом. Але зібравшись, переношу речі до табору і йду До Віталіка. 2220, хороший результат і він теж 3 в зоні. Дві трійочки, не погано :) . Судді швидко ввели результати і роздрукували протокол першого туру. Зона А виглядала більш рибною, всі улови більше кілограма, а результат Андрія Маркова просто вразив - 6910, без лящиків. Справжня, темпова ловля :o . Супер.
Ну а далі все як завжди. Балачки за столом, зігріваючі напої, спроба аналізувати перший тур, ділимось своїми враженням, здивуваннями, невдачами і успіхами. Але в мене якесь невизначене враження про перший тур. Я не зрозумів рибу, щось не доробив і щось перемудрив. Народ починає готуватись до завтра, в'яжуть поводки. Під вечір ми з Віталіком збираємось і покидаєм компанію до завтра, до ранку. Треба теж готуватись, бо часу завтра з ранку буде мало.


Активний дописувач
З нами з:
07 січня 2009, 22:16
Повідомлень: 96

Дякував (ла): 9
Подякувати: 47
Повідомлення
Додано: 16 жовтня 2012, 12:21
День другий

Почався він ще з суботнього вечора, тобто після закінчення першого туру.
Оцінили результати, поговорили про виявлені помилки, хто що робив, що не зробив і що вийшло. Знайшли декілька подібних і характерних моментів - скрадені покльовки, вимотка по часу з рибою на гачку без фіксовиних покльовок, пробували виявити причини агресивних, жадібних, але холостих (не реалізованих) покльовок. Причини тривалих провалів у кльові... Послухали інших, розказали про своє, "помили кісточки" нашим сусідім по секторам, лідерам і аутсайдерам першого туру. Намагались з того всього зробити висновки і налаштувати себе на другий тур... Але втомлені подіями суботнього дня, необхідністю якісно зробити підготовку до наступного етапу покидаєм дружню атмосферу рибальського табору і переїзжаємо у Тернопіль.
З вечора готуєм нашу прикормку - міксуєм базові і наповнюючі компоненти, робим перше зволоження, окремо готуємо крупнофракційний Selekt, розварюємо до готовності малу пачку конопляного зерна, нав'язуємо собі поводків з різними гачками, перемиваєм залишки зіпсованого насадочного мотиля. Ще раз, під час вечері прокручуєм події минулого дня і варіанти дій на завтра, йдем спати.
Зранку трошки запізнюємось на жеребкування - я поклав ключі від машини не туди, куда треба :D Добре, блін, починається другий етап... Нарешті ключі знаходим, перепаковуєм речі в машині і швидко, наскільки дозволяє дорога через тернопільський парк їдем на канал. По дорозі телефоную Віктору і намагаюсь пояснити запізнення, на що отримую відповідь: "а ми вже віджеребкувались. Ти ж регламент читав? Ну от... Вам залишили сектора...". І без того накручений ранковими подіями зовсім не розумію цього жарту. Прилітаєм в табір - ходять собі, хто каву п'є, хто тільки готує. Захожу до суддівському намету, а на столі лежать секторні бейджики для учасників. Всі. Значить, ще не жеребкувались, підкололи . Добре, що попередження не вліпили за запізнення :kick .
Так як ми були другі в списку команд, на другий тур будем передостанні тягнути жереб. І так виходить, що Віталік попадає в сектор В2, поруч з моїм вчорашнім, а я попадаю в його, А4 . А так хотілось в перші сектора зони а попасти :D. В А3 Юра Ткачук, в А5 Єлісєєв Вова. в А2 Сливінський руслан і в першому Якубовський Валера. А вчора там був Сергій Машковський :) Взагалі, розподіл жеребу в другому турі вийшов цікавий - багато співкомандників помінялись місцями, або були в сусідніх секторах. Але нас просто було мало, тому шанси на таке високі. Поступово сіріє, ми закінчуєм перемішувати прикормку, даючи в останній момент копру і суху ванілу. Ділим її і Віталік їде в свій сектор. Я вже і так у свому, тому розкладаюсь, переставляю декілька раз платформу. Якось не комфортно, не надійно на крутому бережку. Роблю під передні і сіредні ноги маленькі площадки, зрізавши траву - тепер надійно :). Прогнозують дощ, небо затягнуте і вітер прохолодний. З права від мене впритул кущ, приміряв велику парасолю - не то, залишив маленьку. Пригадав, що Віталік вчора обривав поводки при забросі. Взяв мачете і вичистив ще ряд гілок, здається тепер нормально (блін, а допоміжний інструмент для таких водойм. Треба таскати з собою обов'язково). Переклав всі речі в сторону, поставив над ними парасолю і на платформу. Старт буде в 8:30, ще є час. Починаю вистукувати дно - суттево відрізняється від вчорашнього сектора. Полоса твердого грунту є, але якась не виражена і таке враження, що не полоса взагалі, а плями. Раз простукується, раз ні. Теж є островки трави на пару-трійку метрів ближче до берега. Ближню особливо не вистукую, провірив тільки, чи біля самого берега немає зацепів. Бо в поляриках добре видно світлі, салатового кольору лопухи під водою. Здається нормально, грузик не засажує. Кліпсуюсь на 50 оборотів 3000, запам'ятовую - 15-16 оборотів для перекліпсовки на ближню, 42 гр кормак, все так само, як і вчора. На поводку перевірений (і як потім виявилось - підтверджений Віталіком) Owner AKITA SODE) синенького кольору, все готово.
Старт! 5 кормаків швидко тулю в точку. Поводок 80 см, заброс нормальний. Наживляю мотиля, заброс, 3 хв ще раз. Аккуратна, але чітка покльовка і перший мікропідлящик в садку. Далі підійшла плотвичка. Ловля зовсім не темпова, перезаброс по часу, покльовки через три перезаброса, не густо. продовжую так ловити, але піднімається вітер, покльовки пропали зовсім. на ще одному перезабросі попадаю в траву, рву поводок. Блі-ін, згадую Касперівську помилку, в такий самий вітер - 42 гр його пробиває, але все ж таки пузо видуває більше, і кормак падає ближче. треба ставити 56. Шуркаю на столі - всі 42. %6 я не витягнув. Відкліпсовую два оборота, міняю поводок (ставлю довший). Пару перезабросів з мотилем в кормаку і наче відновилось. Через раз покльовка плотвички. Декілька забросів роблю буквально на грані кліпси, а це значно ближче, дається взнаки довгий поводок і ризик його. І тут м'яка потяжка і короткий ударчик. Підсікаю і відчуваю ритмічні тук-тук-тук... Буквально через секунду відчуваю кущик трави. Послаблюю натяжку, пауза, натяжка, вимотую - пішло. Спокійно підвожу і беру в підсак підлящика грам 500. О, перший сопливчик :) Автоматом укрупняю насадку, заброс, другий - тиша. Буквально через 20 хв така сама покльовка і знову трава. На цей раз сіло добре і я обриваю тонкий поводок. Трошки під цими враженнями від схода роблю все якось на автоматі, не думаючи. Продовжую перезакидати і тут мене як током шибнуло - вітер стих, я кидаю на повну силу з ударом в кліпсу, на катушці +2 оборота, а підлящика я взяв на "недобросі". Це я фактично розмазав точку, а підлящика взяв на грані чистого дна і трави. Повертаю все назад, додаю в прикормку сухої ароми, мотиля. Перезакидаю, кожен раз міняючи насадку. На опарик з пінкі підряд ловлю 4 гарних червінки. Потім знову пару плотвиць на мотиля, але з паузами. Додаю ще мотиля в кормак і роблю підряд три перезаброса, і тишина взагалі. На точку прийшов окунь. Пару окунців беру підряд, один з них просто таки "бекнув" тим мотилем. Точка мовчить, раз через три приносить окунця. Досипаю з відра ще прикормки, серія перезабросів. Але активного кльову так і немає. одна-дві плотвички і довга пауза. Ще дві-три і знову пауза. Основний час я вже пропустив, кльов як і вчора стихає ближче до фінішу. З таким незрозумілим ритмом закінчую етап. По прикидкам в мене мало бути +/- 2,5 кг. Зважування починають з нашої зони і я бачу суперовий результат у Руслана і у Юри - 4470 і 4860 відповідно. В мене 2370, майже в два раза менше, а попереду ще зважувати Веселовського Ігора. З цими не дуже втішними думками збираю і пакую речі і йду до Віталіка, який, як я знаю відмітився хорошим лящиком і підлящиком. Поговорили, прикинули - він 3-й, я 4-й. +/- в командний попадаєм. Підганяю Віталіка, закидаєм речі в машину, бо знову запізнюємся :D
А далі збір, нагородження, взаємні вітання. Ми вібороли 2-ге командне місце, стабільно у Віталіка 3+3, в мене 3+4. Міг би краще, але вже пізно.

Висновки неоднозначні, але змагання вийшли цікавими і результативними. У водойми хороший потенціал і перспективи, це оцінили метри фідерного спорту :). Треба буде тільки зробити багато роботи по підготовці, чистці і т.д. Чекаєм зими і готовності тернопільців, будем допомагати, готуйтесь :)


Постійний відвідувач
Аватар користувача
З нами з:
11 червня 2010, 07:55
Повідомлень: 203
Звідки: Теребовля
Дякував (ла): 35
Подякувати: 193
Повідомлення
Додано: 21 жовтня 2012, 23:07
Фідерні змагання це новинка для ТОФРС і власне проведення І Кубку Тернопільської обл. підтвердило правильний напрям ТОФРС в плані розвитку риболовного спорту не тільки в Тернопільськійй обл., а і в Україні. Згідно рішення Президії ФРСУ, яке відбулося 19.10.2012р.. одним із місць проведення Етапу Чемпіонату України з фідеру вибрано м. Тернопіль. Від імені ТОФРС висловлюю подяку всім, завдяки кому відбулись змагання обласного рівня, на якиих водойма пройшла тестування кращиими спортсменами фідеристами України.
http://fsfu.org.ua
Показувати повідомлення за: Сортувати за
Ця тема закрита, ви не можете редагувати повідомлення і писати відповіді Сторінка 2 з 2 [ 25 повідомлень ]

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 6 гостей

Доступно

Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі
Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете додавати файли у цьому форумі
Знайти:
Вперед:   
cron