Запам'ятати мене з цього комп'ютера
Рыболовный интернет-магазин Фиш-мир
Відповісти Сторінка 2 з 2 [ 21 повідомлень ]
Дрiбний окунь - чищення та приготування

Новенький
Аватар користувача
З нами з:
04 травня 2010, 16:56
Повідомлень: 16
Звідки: Ternopil
Дякував (ла): 38
Подякувати: 11
Повідомлення
Додано: 02 червня 2010, 00:19
написав V.Pavlo
Ну по-перше чистити , в мене простий спосіб , береш вилку і під кутом 60 градусів акуратненько чистиш за 1 хв їх пару можна начистити .


Довелось почистити пару полосатих.
Терки нажаль не мав, але вилкою все пішло на ура, як кажуть: дешево і сердито.


Клубівець
Аватар користувача
З нами з:
07 квітня 2012, 13:49
Повідомлень: 320
Звідки: Файне Місто
Дякував (ла): 67
Подякувати: 53
Повідомлення
Додано: 13 жовтня 2012, 17:05
По чищенню окуня різних розмірів і різними способами класно розказує і показує цей кухар. Коментарі фінською, але наглядно усе зрозуміло. сам користуюсь цими методами.

http://www.youtube.com/watch?v=9AW3TQOX ... el&list=UL
F.G.W. - Fish Gone Wild
За це повідомлення автора Сірий подякували:
sashkamel (13 жовтня 2012, 22:14)


Новенький
З нами з:
20 жовтня 2011, 18:47
Повідомлень: 16
Звідки: ternopil
Дякував (ла): 5
Подякувати: 19
Повідомлення
Додано: 25 грудня 2012, 21:21
Добрий день.
Задача стає набагато легшою, якщо зафіксувати хвіст риби
(любої). В принципі продються спеціальні дошки для чищення риби, но вони досить дорогі.
Саморобна дошка мені обійшлась 20-25 грн. Купляєм кухону дошку, біндер(зажим для бумаги 25мм).
З внушрішної сторони біндера приварюється кусок терки(можно приклеїти). Біндер фіксується
саморезами до дошки. Для того щоб біндер всією площиною прижимав хвіст, на дошку
прікрипив кусок резини. Саму рибу чищу пробками від пива, на фото, я думаю, все видно.

У вас недостатньо прав для перегляду приєднаних до цього повідомлення файлів.
За це повідомлення автора andre подякували: 3
igora (26 грудня 2012, 08:00), igoryha2010 (26 грудня 2012, 16:34), Паша (26 грудня 2012, 09:06)


Активний дописувач
Аватар користувача
З нами з:
30 квітня 2012, 15:29
Повідомлень: 113
Звідки: Ivano-Frankivsk
Дякував (ла): 12
Подякувати: 74
Повідомлення
Додано: 26 грудня 2012, 18:37
цікава тема, сприводу чистки окуня зі зняттям шкури це цікаво, треба буде попробувати, а от наткнувся на такі відео, як почистити рибку без особливих проблем, і шкіра на місці...

http://www.youtube.com/watch?v=GjSS9S_wx2g


Клубівець
Аватар користувача
З нами з:
15 лютого 2011, 18:24
Повідомлень: 715
Звідки: Тернопіль
Дякував (ла): 241
Подякувати: 248
Повідомлення
Додано: 26 грудня 2012, 21:31
якось не дуже вірю...хоча можливо...но залишається но!!!
я тут я там я повсюди...

Новенький
З нами з:
05 серпня 2019, 14:48
Повідомлень: 3
Звідки: Киев
Дякував (ла): 0
Подякувати: 0
Повідомлення
Додано: 07 серпня 2019, 09:03
Берете металлическую сеточку для мойки посуды и не имеете проблем. Вся луска чистится максимально быстро и легко. И шкурка остается (для любителей со шкуркой). Способа легче не видел .

Показувати повідомлення за: Сортувати за
Відповісти Сторінка 2 з 2 [ 21 повідомлень ]

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей

Доступно

Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі
Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете додавати файли у цьому форумі
Знайти:
Вперед: