Так, пишу.....
Потрібно на ринку купити два види крупи, пшеничну(крупного помолу) і кукурудзяну
.....Вибирати треба особливо, на запах, який повинен у вас викликати бажання їсти
(я не шуткую, це обов"язкова умова).....
Ще на ринку потрібно купити або конопляної муки, або (що краще) конопляних зерен.....
По дорозі додому потрібно купити пару нестерильних лікарських перчаток....
Прийшовши додому варимо каші....обидві окремо.
Робиться це так: У каструльку(бажано вузьку та високу) засипаєте крупу і не промиваючи заливаєте її холодною водою у співвідношенні 1 до 2 (тобто на чашку крупи потрібно дві тих самих чашки води, не більше і не менше)...
Залили? Добре...
Тепер запалюємо конфорку і робимо на ній найменший вогонь який тільки можливо (для цього краще підходять старі газові плити, бо в нових так не робиться).....на цей вогонь ставимо залиту крупу і накриваємо кришкою....і чекаємо (часу якраз вистачає, щоб підготувати снасті.....мішок для риби і ін необхідні на риболовлі речі, 0,5 ставимо в мішок для риби - на удачу)
...десь через 30хв. дивимось на кашу, вона повинна рівномірно збільшуватись, або як ніби зриватись із середини(як вулкан)...
Прошу секунду уваги!!!!!...... НІ В ЯКОМУ РАЗІ НЕ МІШАЙТЕ КАШУ І НЕ ДОБАВЛЯЙТЕ ВОДИ!!!!!!!!!!
Як тільки ви побачили що більшість крупи розварилась (крупинки розвернулись як квітки) виключайте вогонь і дайте каші дійти 15хв.
Обидві каші потрібно варити одночасно...це теж суттєво...
Якщо ви правильно зварили кашу то в неї буде приємний запах (аж їсти хочеться) свіжоспеченрго хліба і каша не буде одним комком, а буде розсипчастою....
Коли каша дійшла, висипаємо у велику миску обидві каші і починаємо змішувати до однорідної маси.....
Змішали..... тепер беремо конопляну муку (або помелені в кавомолці зерна коноплі) і акуратно постійно вимішуючи однією рукою (обережно не попечіться) кашу всипаємо в миску, ви одразу ж почуєте трохи різкуватий але приємний запах нагрітої коноплі....
Змішувати потрібно до консистенції прохолодного пластиліну (сподіваюсь в дитинстві усі гралися)....тому що потім мука нібухне, і якщо її зробити зарідкою не буде чіплятись за спружину і внеї не будуть втикатись дупи гачків......
Коли вимішали, це все потрібно накрити кришкою....
Їдемо на рибну ловлю....
У першому ж нормальному селі пиняємо стару жінку (корінну-невиїзну жительку) і питаємо у кого є хороша гноївка.......вона здає вам явку і ви направляєтесь до діда Макара (Степана, Івана, Грицька.....)
з "чверткою".....За чвертку цей дід ван не тільки надасть доступ до гноївки але й ще надасть реманент і покаже з якого боку краще копати.....
Нам потрібен гній якому близько 6міс. щоб не пах цвіллю але вже трохи перегорв, щоб залишався запах "основного інгридієнту" змішаний із слизом гнійного хробачка.....
Знайшли такий? Тоді копайте його хутчіш і складайте у поліетиленовий пакет який ви прихопили у найближчому сільпо за 25коп.
Щасливі і зі знахідкою продовжуємо рух до ставка (річки).....
Тепер, коли снасті розкладено і перша чарка вже випита, перед самим закидом...одягаємо куплені раніше медецинські перчатки.....сміливо дістаємо кастрюлю з кашою.....ах як вона пахне!!!!!...... потім пакет з гім...ой гноєм......і щедро набираємо гній у руку.....
Простягаємо руку над кашою і за допомогою ін руки вичавлюємо з гною "соки"..........Не дуже багато, залежить від об"єму каші.....вичавили....тепер помийте руки у воді при березі (там де ви збираєтесь закидувати)....і вже чистими руками (в перчатках) вимішуєте кашу знову до однорідної маси.....
Оце тепер і є ВАША БАЗОВА СЕКРЕТНА ПРИМАНКА для коропа, далі.......варіації.......експерементуйте.....
п.с. Перчатки раджу одразу не викидати, оскільки витягувати спружину доведеться часто а каша запах не буде втрачати ще довго....повірте мені......
Вдалої риболовлі і кабанячих карпів........!!!!!!!!!!!!!!!!!